Ajánlatok

Komplex Huminisz technológiára alapozott készítményekkel növelhetjük a szőlő természetes ellenállóképességét, a biotikus és az abiotikus stressz hatásokkal szemben.
A Pronar pótkocsik Magyarországon az utóbbi években a legelterjedtebb pótkocsikká váltak.
Az elmúlt években a gazdálkodók döntéstámogató információszerzési szokásai dinamikus változást mutattak, amiben a digitalizáció jár az élen.
A virágzás elején kipermetezett Amalgerol növeli a virágok megtermékenyülését, és fokozott tápanyagfelvételre serkenti a repcét.
Állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint!
Megvásárolható kisebb egységekben is, valamint március végéig akár saját szervezésű bontással is.
Az iparban a termékek raktározása általában nem egy túlságosan bonyolult tevékenység.
Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves Munkatársait a PER-FORM Hungária Kft. szervezésében tartandó Perten gabona-, élelmiszer- és takarmányanalitikai szemináriumra.
Ha az elmúlt hetekben Ön is feltette már magának a fenti kérdést, úgy érdemes néhány percet szánnia alábbi ajánlatunkra.
Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!
Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt keretein belül és több termelő partnerénél is vizsgálta technológiáinak teljesítményét üzemi körülmények között.
A kukorica esetében is kiemelten fontos, hogy a gazdaságilag legjövedelmezőbb termésátlagokat tudják a termelők realizálni.
A 2019-ben 100 éves RAGT neve egyet jelent a szaktudással és az innovációval
Ismét indul az évindító akciónk, amely keretein belül akár 25%-os engedménnyel rendelhet magágykészítőt, sorközművelőt, tárcsát, talajlazítót vagy akár ekét.
A vontatott kivitelű munkagépeket 4, 5 és 6 méter munkaszélességben kínáljuk, amelyek a hidraulikusan csukható szárnyaknak köszönhetően a közúti közlekedésben 3 méter szélességben szállíthatók.
Az utóbbi években egyre nehezebb ilyen nagy értékű precíziós gépek kezelésére képzett munkatársakat találni.
A kellően körültekintő fajtaválasztással csökkenthetjük a kockázatot.
A NAGÉV húsz éve foglalkozik megrendelésre történő tűzihorganyzással (bérhorganyzással) a gazdaság szinte valamennyi területére, ezen belül a mezőgazdasági szektorba is.
Az általunk forgalmazott Matermacc és Özmean szemenkénti vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik megfizethető vagy akár prémium minőségű gépet szeretnének
Szeretnénk meghívni Téged tavaszi farmlátogatásaink első állomására, ahol a dióskáli Plótár István lesz a vendéglátónk