CHH Műszaki KFT | Agrárágazat

CHH Műszaki KFT

Leírás: 
A CHH Gépkereskedő, Gyártó és Műszaki Szolgáltató KFT (rövid név: CHH Műszaki KFT) mezőgazdasági és élelmiszeripari gépforgalmazó, a Cimbria vállalatcsoport magyarországi képviselete. Családi tulajdonú vállalkozásként, magyar tulajdonosokkal indultunk 2004 januárban. Horváth Zoltán okleveles gépészmérnök látja el a szakmai irányítást azóta is, hatékony csapatot szervezve maga köré.
 
Az általunk képviselt dán központú CIMBRIA VÁLLALATCSOPORT a világ vezető gépgyártói közé tartozik, gabona és vetőmag feldolgozó, anyagmozgató és tároló technológiában. Az erős piaci jelenlét a több évtizedes szakmai tapasztalat, az aktív kutató és fejlesztő munka eredménye. A dinamikusan fejlődő vállalatot 1947-ben alapították, jelenleg több mint 900 alkalmazottat foglalkoztat és a világ 50 országában van kereskedelmi képviselete. A szintén dán JKF céggel is szoros kapcsolatban vagyunk. Képviseletüket ellátva, mérnöki tervezéssel olyan légtechnikai megoldásokat - porelszívás, porszűrés- kínálunk, amely az ipari feldolgozó üzemek fejlesztésekor elengedhetetlen.
 
Tevékenységünk ügyfélre specifikált gépek értékesítése és kulcsrakész projektek tervezése, kivitelezése, illetve acélszerkezeti, speciális gép kapcsolati és légtechnikai elemek gyártása. Célunk, hogy prémium kategóriás gépekkel teljes körű megoldást adjunk a magfeldolgozás és az egyes ipari anyagok feldolgozása, osztályozása, szállítása során. A gabona feldolgozás és tárolás mellett számos kapcsolható iparágban – pl.: malmok, takarmánykeverők - is tudunk megoldást nyújtani.
 
Felmérjük a vevői igényeket, megtervezzük a technológiát, telepítjük a gépeket és felügyeljük a teljes kivitelezést, így beüzemelve adjuk át a gépsort. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megvalósult projektek utógondozására is, így szervíz- és pótalkatrész háttérrel, szaktanácsadással támogatjuk partnereink gyártósorainak folyamatos és gazdaságos üzemeltetését.
 

 

DELTA TISZTÍTÓK- TERMÉNYFELDOLGOZÁS
(Megtekinthető a képre kattintva.)
 

SEA CHROMEX - ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS

(Megtekinthető a képre kattintva.)
Cím
Irányítószám: 
9027
Település: 
Győr
Utca, házszám: 
Körtefa u. 4.
Elérhetőségek
Telefon: 
+36 30/ 9475-440
Fax: 
+36 96/ 527-357
Honlap: 
www.chh.hu
Email: 

Kapcsolódó cikkek