KWS Magyarország Kft.

Leírás: 

 

KWS – a vetőmagspecialista

A KWS csoport egy független, hosszú hagyományokra visszatekintő családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely már több mint 150 éve foglalkozik vetőmagnemesítéssel.
A vetőmag-nemesítés iránt teljes mértékben elhivatott vállalkozásként a KWS minden jelentősebb növénykultúrában képviselteti magát a piacon: kukorica (siló, szemes és biogáz célú), cirok, cukorrépa, kalászos (búza, rozs, és árpa), olajos magvak (repcemag, napraforgó), és burgonya.
A KWS Csoport több mint 40 leányvállalattal és társult vállalkozással rendelkezik világszerte, és így 70-nél is több országban folytatja tevékenységét.
A cégcsoport évről-évre növeli beruházásait. Az éves forgalmának mintegy 15%-át fekteti be újra a kutatás és fejlesztés területén
A KWS csapatát mintegy 3.800 fő alkotja, ezen belül az innovációért felelős kutatásokon már több mint 1.200 személy dolgozik.

Önnel, Önökért!

Az 1999-ben megalakult KWS Hybrid Kft. 2006-ot követően 100%-os KWS tulajdonba került. Az alapítást követően folyamatosan bővülő portfólió segítségével a leányvállalat évről-évre egyre komolyabb sikereket ért el a hazai piacon.
A KWS fejlődését Itthon mi sem bizonyítja, jobban, mint hogy piaci részesedése 2012-ben a kukorica piacon 5%, az őszi káposztarepce piacon 16% volt. Értékesítésünk legnagyobb részét forgalmazó partnereinken keresztül bonyolítjuk le, amely rugalmasabb készletelérhetőséget biztosít kisebb partnereink részére is.
Az 1999-ben alakult Kft. mára már a magyarországi vetőmag piac meghatározó résztvevőjévé vált. A sikerek mögött komoly munka van, hiszen csapatunk folyamatos tréningelésével, és képzésével azon vagyunk, hogy folyamatosan erősítsük pozíciónkat a piacon, és a KWS csoporton belül.
Cím
Irányítószám: 
9027
Település: 
Győr
Utca, házszám: 
Gesztenyefa u. 4
Elérhetőségek
Telefon: 
00 36/96-528-710
Fax: 
00 36/96-528-711
Honlap: 
http://www.kws.hu

Kapcsolódó cikkek