Magtár Kft. | Agrárágazat

Magtár Kft.

Leírás: 

Bemutatkozás

A Magtár Kft. több mint 20 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrészek ellátásával, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizellátásával. A Magtár Kft. 1989 óta ismert és elismert szolgáltató partnere a mezőgazdasági termelőknek. A cég ügyfelei közé tartoznak a nagy és közepes méretű gazdaságok, valamint a családi gazdálkodók és az őstermelők is.

A Magtár Kft. továbbra is követi az eddig jól bevált stratégiáját, mely szerint egy megfelelően széles termékpalettával a szántóföldi növénytermesztés, szállítás, öntözés és hígtrágyakezelés területein átfogó megoldásokat kínáljon partnerei számára. Célunk, hogy minden egyes forgalmazott termékkategóriában a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani. A Magtár Kft. stabil kapcsolatokat ápol nemcsak a gazdálkodókkal, hanem a beszállítóival is.

A Magtár Kft. szolnoki székhelyén színvonalas környezetben végezzük a forgalmazott termékek bemutatását, szervizelését és az alkatrészellátást. Az ügyfélközpontúság jegyében infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a gazdálkodókkal minél szorosabb szakmai kapcsolatot tudjunk ápolni.

A szerviz- és alkatrészellátásnak kiemelt fontosságot tulajdonítunk. Tudatában vagyunk annak, hogy a nagy teljesítményű mezőgazdasági gép minden kieső munkaórája veszteség a gazdálkodók számára. Ezt maximálisan szem előtt tartva, gyors és szakszerű szerviz- és alkatrész szolgáltatásunkkal igyekszünk a meghibásodás miatt keletkezett állóidőt minimalizálni. A gépek javítását szakképzett szerelőink elsődlegesen a partnerek telephelyein végzik. A nagyobb javításokat a szolnoki telephelyen végezzük, jól felszerelt javítóműhelyünkben. Alkatrészraktárunkból a leggyakrabban szükséges alkatrészeket azonnal biztosítani tudjuk. Rendelés esetén akár egy napon belül a partnereink telephelyére tudjuk a szükséges alkatrészeket szállítani.

Bízunk benne, hogy kínálatunk és a szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését és hamarosan megtiszteli cégünket bizalmával.

Tóth János
Ügyvezető igazgató

Cím
Irányítószám: 
5000
Település: 
Szolnok
Utca, házszám: 
Kombájn u. 2.
Elérhetőségek
Telefon: 
+36 56 510-030 +36 56 420-318 +36 56 422-329
Fax: 
+36 56 510-033
Honlap: 
http://www.magtarkft.hu

Kapcsolódó cikkek