Ismét együtt az agrárszakma színe-java

Létrehozás időpontja

h, 2013.11.18. 10:50

Létrehozás dátuma

hétfő, 2013. november 18. 10:50

2014. januárjában ismét együtt kerül megrendezésre az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítási terület nagyságát illetően már most elmondható, hogy ismét a teljes területen, azaz nettó 30.000 négyzetméteren várják a kiállítók a látogatókat. 

A cikknek még nincs vége!

A cikk teljes terjedelmében elérhető regisztrált felhasználóink számára.

BEJELENTKEZÉS!

A regisztráció ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ!

A két kiállítás egyidejűségével olyan rendezvényt kínálunk a látogatóknak, melyen gyakorlatilag a teljes hazai palettát áttekinthetik. Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.
Az AGROmashEXPO keretein belül a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.
 
A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java, köztük a nagy, piacvezető cégekkel. 
A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ideális helyszínt biztosít a szakkiállításnak: minőségi környezetben, kizárólag fedett területen, az időjárási viszonyoktól zavartalan körülmények között várja a kiállítókat és látogatókat a nemzetközileg is elismert szakmai rendezvényre, az AGROmashEXPO-ra és társkiállítására az AgrárgépShow-ra. 
Az esemény rangját többek között annak is köszönheti, hogy itt jelenik meg a legtöbb hazai cég, itt mutatkozik be Magyarországon a legtöbb külföldi kiállító, és komoly szakmai támogatást tudhat maga mögött mind a Vidékfejlesztési Minisztérium, mind a szakmai szervezetek részéről. A szakmai partnerek közreműködésével már formálódik a kísérő program.
Társkiállításként 2014-ben is csatlakozik az AGROmashEXPO, AgrárgépShow mellé a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás. A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőség, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.
 
Szerkesztőség

Cikk témák

Aktuális, Agromashexpo, hungexpo, input, gépesítés, agrárlogisztika

Kapcsolódó cikkek