Kölcsönözzön rakodót a Profirent-től! | Agrárágazat

Kölcsönözzön rakodót a Profirent-től!

Dátum:
2014. július 17.

Egy gazdaságnál a növények ültetésének, érésének időszakai befolyásolhatják a rakodási munkák hosszát, gyakoriságát. Sok esetben akár hetekig is állhatnak a gépek, mely gazdaságosság szempontjából nem optimális. A Profirent Gépkölcsönző Kft. erre kínál megoldást rövid és hosszú távú bérleti konstrukcióival.

A teleszkópos rakodó gépeink innovatív megoldásokat kínálnak az a mezőgazdaság, építőipar és az egyéb ipari piacok számára. A Manitou és a JCB modelljeink felépítésüknek köszönhetően széleskörű megoldást biztosítanak ügyfeleink számára. Panoráma ablakával, egyszerű irányíthatóságával biztonságos és hatékony munkavégzést biztosít a legnehezebb terepviszonyok mellett az év bármely szakában.
A gép sokoldalúságát kihasználhatjuk a különböző szerelékek variálhatóságával az anyagmozgatás teljes területén, a raklapostól az ömlesztett árukig. Különböző méretüknek és mozgékonyságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak összetett belső terekben vagy sáros, nehéz terepen való munkavégzésre. 
 
A Profirent Gépkölcsönző Kft. több mint 20 éves tapasztalatával hosszú vagy rövidtávú bérletre kínál 7-17m magasságig teleszkópos rakodókat a különböző szerelékek széles választékával. 
Igény szerint gyakorlott gépkezelőt is biztosítunk az eszközökhöz, ezzel is csökkentve az ügyfeleinkre háruló feladatok egy részét.
 
Ismerje meg teljes gépkínálatunkat, a szivattyúkon át, a hőlégfúvókon, mini rakodókon, áramfejlesztőkön keresztül egészen a kisebb kerti gépeinket. Ezekkel mindig hatékonyan elvégezheti szezonális munkáit egyéb nagyértékű beruházások nélkül. 
Profirent Gépkölcsönző Kft.
_

Kapcsolódó cikkek

  • 2013.03.26. 09:37

    Budapest, 2013. március 25., hétfő (MTI) - A március elején kezdődött tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzés során az ellenőrök mintegy 20 ezer bel- és külföldi tételt vizsgáltak meg, amelyek 3 százalékát, 5,4 tonna élelmiszert kellett kivonni a forgalomból - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) élelmiszerlánc-biztonságért és agrárigazgatásért felelős államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

  • 2016.05.31. 10:21

    Megjelent a SAATEN-UNION őszi fajtakatalógusa.