Rekord féléves forgalom a Zetor-Vas Kft-nél!

A forgalmi adatok alapján a cég vezetői szerint már biztosan ki lehet jelenteni, hogy a tavaly lezajlott személyi jellegű átszervezések, valamint az elmúlt 1-2 évben bevezetett olyan új márkák, mint a Maschio-Gaspardo vagy a McHale meghozták a gyümölcsüket. 
 
Az idei évben eddig átadott főbb típusokat az alábbi táblázat foglalja össze: 

Gép típus

A Zetor-Vas Kft. által átadott gépek száma
2014 I. félév

Zetor traktor

30 db

Gaspardo vetőgép

18 db

McHale bálázó

11 db

A Zetor, Maschio-Gaspardo és a McHale termékpalettával a cég olyan gépkapcsolatokat tud összeállítani, amelyek már kielégítik a közepes és nagygazdaságok szükségleteit is. 
Tovább bővült az alkatrészraktáruk is, mind a Zetor alkatrészek, mind pedig a Gaspardo vetőgépek és a McHale bálázók alkatrészeinek tekintetében. Az alkatrészek értékesítése során az év 2. felétől bevezetésre kerülnek kedvezményes időszakok, amikor az ügyfelek 10-30%-os kedvezményt kapnak az alkatrészek árából. Ezek az időszakok jellemzően a szezon kezdete előtt lesznek, amikor lehetőség van előrendeléseket leadni a beszállítók felé is. 
A korábbi 2 szervizes helyett jelenleg 4 szerviz-technikus áll a cég rendelkezésére, akik a Zetor traktorok garanciális és garancián túli szervizelése mellett, képesítéssel rendelkeznek a Maschio-Gaspardo vető és munkagépek, valamint a McHale bálázók szervizelésére.
A Zetor-Vas Kft. oktatási részlege is fejlődött, a képzési helyszínek és az alkalmazotti létszám tekintetében. A T kategóriás tanfolyamokat és a kis ADR vizsgákat a Nyíregyházi helyszín mellett már országosan szervezik, a jelentkezők létszámától függően. 
Idén duplájára nőtt a T kategóriás képzésre jelentkezők száma, mert sokan értesültek már arról, hogy a támogatott képzések a jelenlegi formában idén indíthatóak utoljára és a következő évtől bizonytalan ez a támogatási forma. 
A tervek szerint az idei évben a Zetor-Vas Kft. munkatársai a debreceni Farmer-Expo-n minden eddiginél nagyobb standdal, szántóföldi és ágaprító gép bemutatóval várják az ügyfeleiket. 
 
Nyíregyházán, a Tiszavasvári úti telephelyükön folyamatosan megtekinthetőek a Zetor traktorok, Maschio-Gaspardo vető és munkagépek, valamint a McHale fix és változó kamrás bálázók, csomagolók.
 
Zetor-Vas Kft.