fbpx

Tradisco: Tisztelt Partnerünk!

Írta: Szerkesztőség - 2014 augusztus 15.

A Maisadour Semences és a Jouffray-Drillaud, mint a növénytermesztő és állattenyésztő piacok vezető szereplői, egyesítik szakértelmüket termékeik és szolgáltatásaik körének bővítésével, így folytatva európai növekedésüket és fejlesztve ismereteiket a mezőgazdasági termelés minden szegmensén. Az együttműködés célja, hogy az egymást kiegészítő termékeinkkel és szolgáltatásainkkal innovatív és ésszerű ajánlatot kínáljunk termelő és kereskedő partnereink számára.

Mit jelent ez a partnerkapcsolat a Maisadour Semences és a Jouffray-Drillaud leányvállalatai számára?

A továbbiakban, Maisadour Semences és a Jouffray – Drillaud (Tradisco) tevékenységeit a Tradisco Kft-n keresztül folytatja a közép-európai régióban.

Az elmúlt évek során, mindkét vállalat olyan magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat tartalmazó ajánlatot fejlesztett ki, melyek nagyban kiegészítik egymást; szem előtt tartva ugyanazt a filozófiát: a mezőgazdasági termelés hatékonyságának fejlesztését. Tehát, Maisadour Semences és Tradisco márkanév alatt megtalálhatja eddigi termékskáláinkat, melyet az egyesülésnek köszönhetően bővítünk egy, a piacon egyedülálló lucerna vetőmaggal (Galaxie Max), valamint egy új generációs takarmányozási adalékanyag családdal (Silo King).

Ez az egyesülés kölcsönösen kihat mind a kereskedelem, mind pedig a vetőmag előállítás tevékenységeinkre is. Ennek eredményeképp, hazánkban a vetőmag előállításban nagy szakértelméről ismert Tradisco Kft. szorosabb köteléket ápol régi partnerével a Maisadour Semences-szal. Ezáltal, a Maisadour Semences már nem csak Franciaországban, Spanyolországban és Ukrajnában, hanem Magyarországon is megerősíti vetőmag előállítási tevékenységét. Így, 2014. július 1.-jével felállt az egész országot lefedő 18 főből álló értékesítést támogató csapatunk, melynek elérhetőségeiről honlapunkon tájékozódhat.

Szijártó Bálint

Kereskedelmi Igazgató

Maisadour Semences Közép Európa

Ügyvezető Igazgató, Tradisco Kft.

H-1138 Budapest Váci út 141-143.

www.maisadour-semences.fr/hu