Élelmiszeripar

…csak azok bűzben, ürülékben és szabálytalanul
A NAK a programsorozat következő szakmai napját a húsipar számára rendezi
Wasabi, fokhagyma, gyömbér vagy retek ízesítésű majonéz? Miért is ne!
A Kincstár rögzített áron vásárolja fel a meghatározott követelményeknek megfelelő vajat
A NAK tanulmányutat szervez a hazai élelmiszer-előállítók versenyképességének növelése érdekében
Ez nem az a szakácsverseny, ami a felső tízezernek szól – de éppen ezért nagyon izgalmas!
A Nébih új, tematikus tájékoztató oldalán megtudhatjuk, hogy melyik termékeket hívta vissza a hivatal
A magyar vásárlók többsége előnyben részesíti a hazai terméket.
Pálinka- és a párlatkészítéssel indul a NAK „Tanuljunk együtt!” programsorozata!
Európában az élelmiszerek által okozott megbetegedések egyik leggyakoribb kiváltó okai a helytelen háztartási gyakorlat.
Magyarország még 40 éve is a világon dobogósnak számított vágógalamb-termékek előállításában, exportjában.
Az, hogy milyen forrásból, milyen tisztaságú, beltartalmi értékű élelmiszert fogyasztunk, közvetlenül meghatározza az egészségünket.
Egységes európai uniós jogi szabályozást kell kialakítani az élelmiszerek kettős minőségének felszámolása érdekében
Január 31-ig kell befizetniük az élelmiszerlánc szereplőknek a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei 13 citromlé komplex vizsgálatát és ellenőrzését végezték a Szupermenta programjában
A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.
Az idei évtől június 7-e a biztonságos élelmiszerek előnyeiről szól.
Hetente egyszer, száraz vörösbort fogyaszt a magyarok többsége
Az újabb V4 összefogásnak köszönhetően a decemberi módosítást követően a román elnökség visszatette a kettős minőségű élelmiszerről...
A Borarcok januártól 4 nyelven lesz elérhető és hamarosan megtalálható lesz rajta az e-sommelier szolgáltatás is.