?AGRITECHNICA? Németországi Szakmai Tanulmányút | Agrárágazat

?AGRITECHNICA? Németországi Szakmai Tanulmányút

A TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. a FruitVeB-bel közösen szakmai tanulmányutat szervez a németországi „AGRITECHNICA” Nemzetközi Gépkiállítás és Vásár megtekintésére, amelyre 

tisztelettel meghívjuk

 
A szakmai tanulmányút alkalmával a résztvevők Európa legnagyobb mezőgazdasági gépkiállításán vehetnek részt. A kétévente Németországban, Hannoverben megrendezésre kerülő mezőgazdasági vásáron 320 ezer m²-en 56 országból, több mint 2320 technológiai szállító képviselteti magát. A 18 pavilonban megrendezésre kerülő rendezvény átláthatóságát nagyban segíti, hogy a kiállítókat termékkörök szerint csoportosítják.
 

Kiemelt termékkörök:

I. Traktorok, kerti traktorok, motoros kaszák, motoros kapák és többcélú mezőgazdasági járművek; II. Vetés és trágyázás; III. Növényápolás; IV. Öntözés; V. Betakarítás, Post-Harvest; VI. Szállítójárművek; VII. Állattenyésztéshez kapcsolódó gépek és eszközök; VIII. Talajjavítás és erdészeti gépek; IX. Használt gépek, tartozékok és alkatrészek. A kiállításon a mezőgazdasághoz kapcsolódó megújuló energiaszektor nemzetközi technológiai szállítói is bemutatkoznak. A kiállítás hivatalos weblapja: www.agritechnica.com
 
Időpont: 2013. november 13-15. (szerda-péntek)
Szállás: *** szállodában, 2-3 ágyas szobában (a kiállítás helyszínétől 70-75 km-re)
 
Tervezet program:
November 13. (szerda) Utazás, várható érkezés a szállásra az esti órákban, szálláshelyek elfoglalása.
November 14. (csütörtök) Reggel 9.00 órától este 18.00 óráig „Agritechnica” kiállítás megtekintése.
Este fakultatív program.
November 15. (péntek) Reggel 9.00 órától délután 14.00 óráig „Agritechnica” kiállítás megtekintése.
Hazautazás. Várható érkezés november 16-án (szombat) a reggeli órákban!
 
Részvételi díj:
- Saját szervezésű kiutazás esetén: 55.000 Ft +Áfa/fő
Az ár tartalmazza: ***szállodában 2 éjszaka szállást, büféreggelit és vacsorát, csoportos utasbiztosítást, kétnapos belépőt a kiállításra, igény szerint tolmácsolást a kiállításon. A szállást 2-3 ágyas szobákban tudjuk biztosítani. Felár (15.000 Ft + Áfa) megfizetése esetén korlátozott számban egyágyas szoba is igényelhető.
 
- A TÉSZ-ÉSZ által szervezett autóbuszos kiutazás esetén: 82.000 Ft + Áfa/fő
Az ár tartalmazza: *** szállodában 2 éjszaka szállást, büféreggelit és vacsorát, csoportos utasbiztosítást, kétnapos belépőt a kiállításra, autóbuszos utazást és helyi transzfert, igény szerint tolmácsolást a kiállításon.
A szállást 2-3 ágyas szobákban tudjuk biztosítani. Felár (15.000 Ft + Áfa) megfizetése esetén korlátozott számban egyágyas szoba is igényelhető. A TÉSZ-ÉSZ által szervezett busz minimum 20 fő buszos résztvevő esetén indul. Indulás Budapestről.
 
Általános információk, jelentkezés:
A 2013. november 13-15. között megrendezésre kerülő szakmai út részvételi feltétele a meghívó mellékleteként csatolt regisztrációs lap (személyenként külön-külön) visszaküldése és a részvételi díj megadott határidőig történő befizetése. Amennyiben a résztvevők száma nem elegendő (minimum 15-17 fő) a szakmai tanulmányút részvételi díja nőhet. Ebben az esetben a szervezet külön tájékoztatást küld. Részvételi szándékát kérjük a regisztrációs lap visszaküldésével legkésőbb 2013. október 17-ig (csütörtök) a 06-1-209-1697 faxszámon vagy a teszesz@gmail.com e-mail címen jelezni szíveskedjen! Amennyiben a tanulmányúttal kapcsolatban kérdése van, kérjük keresse Jasper Attilát a 06-70-426-1797-es telefonszámon.
 

Regisztrációs Lap (letöltés)

Időpont: 
szerda, 2013. november 13. 09 - péntek, 2013. november 15. 20
Helyszín: 
Németország, Hannover
Kulcsszavak: 

Kapcsolódó cikkek