FEHOVA

"Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete."
(Fekete István)

2014-ben újra FEHOVA

2014. február 13-16. között várjuk a Kárpát-medence vadászait, horgászait és természetkedvelőit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!
 
Jöjjön el barátaival, családjával a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek leghangulatosabb találkozójára, mely tartalmas és emlékekben gazdag kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 
Újdonságok:
Trófeakiállítások – több, mint 100 egyedülálló trófea
• Magyar vadászok trófeái egzotikus tájakról
• A Kárpát-medence legszebb vadásztrófeái
 
Puskaművesek és késművesek látványbemutatója – a látványos bemutató betekintést enged a puska és késkészítés, valamint díszítés folyamatába
 
Horgászvetélkedő gyerekeknek a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. és az Energofish Kft. közreműködésével
 
HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat - bemutató
 
Ifjúsági Vadászkürt Fesztivál
Időpont: 
csütörtök, 2014. február 13. 09 - vasárnap, 2014. február 16. 17
Helyszín: 
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.03.22. 14:28

    Idén is megjelenik biomassza-kazánjaival a CONSTRUMA-n az ÖkoValentia

  • 2014.10.08. 11:22

    Egy termelő a modern technológiáknak és a magas termőképességű növényfajoknak köszönhetően nagyon jó termésátlagot teljesíthet, értelem szerűen magasabb összegre rúg a vad okozta kár is. A vadászatra jogosult társaságok az elmúlt évben 2,5 milliárd forintot fizettek a gazdáknak, még egyszer ekkora összeget természetben kárpótoltak ? mondja Varga Zoltán, vadgazdálkodási igazságügyi szakértő, a Magyar Vadgazdálkodási Szakértők Országos Egyesületének elnöke és alapító tagja. Vele beszélgettünk a fejér megyei Soponyán a VADEX Mezőföld Zrt. Ökoturisztikai Központjában tartott első vadkárszakértői mesterkurzus után.