INTERNATIONAL AGRICULTURAL FAIR, Szerbia | Agrárágazat

INTERNATIONAL AGRICULTURAL FAIR, Szerbia

81. Nemzetközi Mezőgazdasági-élelmiszeripari Vásár

Szerbia, Újvidék > Május 09 - 15.

Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági-élelmiszeripari rendezvényének különös jelentőséget biztosít Szerbia CEFTA tagsága, amely több mint 30 millió fogyasztót felölelő piacot jelent, valamint Szerbián keresztül közvetve, a szerb-orosz, szerb-török szabadkereskedelmi egyezményeknek köszönhetően, újabb nagyszámú fogyasztót felölelő piacok is elérhetőbbé válnak.
A rendezvényen tavaly 60 ország termékeit 4 kontinens 30 országából érkező, a több mint 1500 kiállító mutatta be 130.000 m2-en és közel félmillió látogató előtt.
 
A rendezvény tematikája: ?mezőgazdasági termékek, gépek, alkatrészek, eszközök ?vetőmagvak, gyógy- és dísznövények ?növényvédő szerek, műtrágyák, öntözéstechnika ?állattenyésztés, berendezések, technológiák ?takarmányok, ezek gépei, berendezései  ?állatgyógyászat, laboratóriumi berendezések ?élelmiszeripari termékek, fűszerek, adalékok ?szeszes- és üdítőitalok ?élelmiszeripari gépek, berendezések ?csomagolástechnika ?erdőgazdálkodási gépek és berendezések.
Időpont: 
szombat, 2015. május 09. 09 - péntek, 2015. május 15. 17
Helyszín: 
Szerbia, Újvidék

Kapcsolódó cikkek

  • 2017.09.22. 12:40

    A mezőgazdaságot érintő alapvető kérdésekre keressük a választ. Ezúttal a tarlókon járva a tarlóbontás kérdéseit feszegetjük,...

  • 2017.08.19. 13:11

    Több mint háromezren voltak kíváncsiak a „KITE Innovációs Napok – Porondon a jövő” elnevezésű háromnapos...