Kereskedelmi képviselők napja ? az élelmiszeriparban

Ha Ön a német élelmiszerboltok polcain is szeretné termékeit viszont látni, mi most segítünk megtalálni a megfelelő kereskedelmi partnert!

 
A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a dortmundi kereskedelmi kamarával (IHK) együttmőködésben 2014. szeptember 9.-én szervezi meg az élelmiszeripari kereskedelmi képviselők napját.
 
Kamaránk célja, hogy magyar cégeket, termékeket képviseljen a rendezvényen és megtalálja számukra az ideális német értékesítő partnert, ezzel átvállalva a piac feltérképezését és megspórolva az utazás idejét és költségét.
A projektre tehát olyan exportálni kívánó vállalatok jelentkezését várjuk, melyek termékeiket szeretnék a német piacra bevezetni egy kereskedelmi képviselő, nagykereskedő, vagy kereskedelmi partner segítségével.
A rendezvényen mi bemutatjuk termékeiket a német érdeklődőknek, ahol kóstoltatásra is lehetőség van.
A magyar élelmiszeripar termékei méltán vívták ki elismertségüket Európa szerte, s igen kedveltek a német piacon is. Most itt az alkalom, hogy az Ön termékei is jelen legyenek Németországban!
A részvételi lehetőség az élelmiszeripari termékek teljes skálájára vonatkozik, beleértve az italok, a konzervek, a friss és tartós élelmiszerek széles csoportját.
A németországi partnereket az Ön cége profiljának és elvárásainak megfelelően kutatjuk fel a helyi kamara segítségével, ám az érdeklődő partnerek számát illetően felelősséget vállalni nem tudunk.
 
Részvételi díj:
A rendezvényen való részvételért a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 500 euró (melyből tagjainknak 25%-os kedvezményt biztosítunk) részvételi díjat számol fel, mely tartalmazza a németországi rendezvényen való képviseletet,a kóstoltatást és az esetleges érdeklődő cégek elérhetőségeinek továbbítását, a megbeszélések jegyzőkönyvét egy záró beszámolóban.
 
Jelentkezését kérjük a kitöltött jelentkezési lap elküldésével jelezze, vagy honlapunkon keresztül online a www.ahkungarn.hu/kereskedelmi-kepviselok-napja linken.
 
A jelentkezés határideje 2014. május 31.
 
További információk:
Grabovszky Zsófia
üzletfejlesztés
Tel: +36 1 345 76 32
Időpont: 
kedd, 2014. szeptember 09 - 17. 09 - 17
Helyszín: 
Németország

Kapcsolódó cikkek