NYUGAT-MAGYARORSZÁGI AGRÁRFÓRUM 2017 | Agrárágazat

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI AGRÁRFÓRUM 2017

A Pápai Agrárexpo elsőszámú szakmai rendezvénye

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már második alkalommal rendezi meg Nyugat-magyarországi Agrárfórumát, amely a Pápai Agrárexpo 2017 mezőgazdasági szakkiállítás és vásár elsőszámú szakmai rendezvénye. A félnapos konferencia fókuszában a régió élelmiszergazdaságát meghatározó ágazatok és a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások állnak. Üzleti és finanszírozási lehetőségek, piaci információk, szakpolitika és gyakorlati tapasztalatok egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől és vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és gazdálkodóktól. 
További részletek »
 
 
NAK által ajánlott, ingyenes rendezvény!
Kiemelt témáink lesznek többek között:
 
  • Közös Agrárpolitika jövője: félidős felülvizsgálat és kilátások 2020 után
  • Merre tovább húsipar? - A magyar húsipar, és ami mögötte van
  • Új lehetőségek az élelmiszeriparban - GINOP források és ágazati fejlesztések
  • Vállalati kerekasztal: Újratervezés - Hogyan lesz nemzetközi szinten versenyképes élelmiszeriparunk?
 
 
További részletek »

 

Időpont: 
kedd, 2017. május 09 - 17. 09 - 17
Helyszín: 
PÁPAI AGRÁREXPO (PÁPA, VÁROSI SPORTCSARNOK)
Kulcsszavak: 

Kapcsolódó cikkek

  • 2013.01.30. 18:53

    A külpiac állapota, potenciális vásárlóink gazdasági helyzetének alakulása igen erősen befolyásolja, kis túlzással meg is határozza a magyar gazdaság fejlődési lehetőségeit. Kötődésünk a nemzetközi konjunktúrát meghatározó trendekhez, kiváltképp az Európai Unió iparilag fejlett nagyhatalmaihoz az uniós csatlakozásunk óta csak erősödött. Az Európai Unió gyengélkedő gazdasága, éppen ezért meghatározó szerepet játszik a magyar nemzetgazdaság növekedési lehetőségeinek alakításában. Vannak azonban nemzetgazdasági ágak, ágazatok, amelyek még egy lanyha növekedési erélyű nemzetközi gazdasági környezetben is prosperálhatnak. Ilyen trendet követ az erőteljesen külpiac orientált, éppen ezért a világpiaci árak alakulásának erősen kitett magyar agrárgazdaság is. 

  • 2014.02.26. 08:17

    A világ családi gazdálkodásainak fejlesztése érdekében találkoznak a magyar fővárosban március 4-6. között az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) tagországainak miniszterei, tudósok és civil szervezetek képviselői. Az esemény házigazdája a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) lesz.