OLASZORSZÁGI SZAKMAI TANULMÁNYÚT | Agrárágazat

OLASZORSZÁGI SZAKMAI TANULMÁNYÚT

2014. SZEPTEMBER 24?26.

A FruitVeB a HAND Kft. és a FRUTTAMAS Kft. együttműködésével 2014. szeptember végén szakmai tanulmányutat szervez a MACFRUT Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár, valamint észak-olaszországi gyümölcsültetvények (alma, körte) megtekintésére, amelyre tisztelettel meghívjuk
 
Időpont: 2014. szeptember 24-26. (szerda reggeli indulás ? péntek éjszakai hazaérkezés)
Szállás: *** szállodában Cesena környékén
 
Tervezett program: /A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!/
 
Szeptember 24. (szerda): Utazás, várható érkezés Cesena-ba az esti órákban, szálláshelyek elfoglalása.
 
Szeptember 25. (csütörtök):
  • A MACFRUT Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár megtekintése

Olaszország legjelentősebb zöldség-gyümölcs ágazati szakkiállításán és vásárán korszerű termesztéstechnológiai elemek, kertészeti gépek, és post-harvest technológiák kerülnek bemutatásra. A technológiai szállítók mellett zöldség-gyümölcs nagykereskedő cégek is bemutatkoznak. A kiállítás weblapcíme: www.macfrut.com
  • Cesena környéki gyümölcs csomagolóházak megtekintése

 
Szeptember 26. (péntek):
  • A MAZZONI cég és a CICO Szövetkezet meglátogatása

A Mazzoni cég intenzív, rezisztens fajtákkal létesített jéghálós alma- és körteültetvényeinek, valamint oltványainak bemutatása. A CICO Szövetkezet meglátogatása, ahol az évente forgalmazott zöldség-gyümölcs mennyisége 140.000 tonna, a hűtőkapacitás 50.000 tonna (alma, körte, sárgarépa, burgonya válogatás-csomagolás). A csoport igénye esetén faiskola és szamócapalánta üzem meglátogatása is lehetséges.
  • Hazaindulás 16.00 órakor, várható érkezés az éjszakai órákban.

 
Részvételi díj:
Saját szervezésű kiutazás esetén: 50.000 Ft + Áfa/fő (Korlátozott létszámban!)
Az ár tartalmazza: *** szállodában 2 éjszaka szállást, büféreggelit, 1 napra kiállítási belépőt, a szervezett programokon való részvételt, tolmácsolást, csoportos utasbiztosítást. A szállást kétágyas szobákban tudjuk biztosítani.
Felár (15.000 Ft + Áfa/fő) megfizetése esetén korlátozott számban egyágyas szoba is igényelhető.
 
A rendezett jogviszonyú FruitVeB tagoknak a ?saját szervezésű kiutazás? csomagára:
40.000 Ft + Áfa/ fő
 
A FruitVeB által szervezett autóbuszos kiutazás esetén: 90.000 Ft + Áfa/fő
Az ár tartalmazza: *** szállodában 2 éjszaka szállást, büféreggelit, 1 napra kiállítási belépőt, a szervezett programokon való részvételt, tolmácsolást, csoportos utasbiztosítást, autóbuszos utazást és helyi transzfert. A FruitVeB által szervezett busz minimum 20 fő buszos résztvevő esetén indul. Indulás Budapestről. A szállást kétágyas szobákban tudjuk biztosítani. Felár (15.000 Ft + Áfa/fő) megfizetése esetén korlátozott számban egyágyas szoba is igényelhető.
 
A rendezett jogviszonyú FruitVeB tagoknak a ?autóbuszos kiutazás? csomagára:
67.000 Ft + Áfa/ fő
 
Általános információk , jelentkezés:
A 2014. szeptember 24-26. között megrendezésre kerülő szakmai út részvételi feltétele a meghívó mellékleteként csatolt regisztrációs lap (személyenként külön-külön) visszaküldése és a részvételi díj megadott határidőig történő befizetése.
Amennyiben a résztvevők száma nem elegendő (minimum 20 fő) a szakmai tanulmányút részvételi díja növekedhet. Ebben az esetben a szervezet külön tájékoztatást küld. Részvételi szándékát kérjük a regisztrációs lap visszaküldésével legkésőbb 2014. szeptember 10-ig (szerda) a 06-1-209-1697 faxszámon vagy az info@fruitveb.hu e-mail címen jelezni szíveskedjen! Amennyiben a szakmai úttal kapcsolatban kérdése van, kérjük keresse Jasper Attilát a 06-70-426-1797-es telefonszámon telefonszámon.
Időpont: 
szerda, 2014. szeptember 24. 08 - péntek, 2014. szeptember 26. 18
Helyszín: 
*** szállodában Cesena környékén

Kapcsolódó cikkek