SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET | Agrárágazat

SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET

A SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET technológiájának egyetlen hazai szakkiállítása a 2014-es szezon megkezdése előtt, januárban ismét bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A szakkiállítással ezúttal is egy időben kerül megrendezésre a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO, társrendezvénye az AgrárgépShow, valamint a kertek, parkok fenntartásának rendezvénye, a MAGYAR KERT.
 

A SZŐLŐ ÉS BORKULTÚRA LEGJELENTŐSEBB HAZAI SZAKKIÁLLÍTÁSA

Az ágazat pihenőidejében, ideális időpontban kínál átfogó képet a borászati háttériparról hazánk egyetlen szakkiállítása. A borászatok számára a legjobb lehetőség, hogy feltérképezzék az új technológiákat, megoldásokat, szakmai tapasztalatcserét folytassanak.

A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatható a kiállításon, sőt az elmúlt évektől már a pincészetek számára is kínálunk bemutatkozási lehetőséget.

A kiállítás csokor 2013-ben 45.000 látogatót vonzott, melynek 14%-a elsősorban a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET kiállítás iránt érdeklődött, és a látogatók 22%-a jelölte meg, hogy szőlőtermesztéssel, borászattal foglalkozik.

ÚJ HELYSZÍN

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2014 kiállítások ismét teltházzal várják majd a látogatókat, így a Szőlészet és Pincészet kiállítás helyszínét is át kellett helyeznünk.
Jövőre a 17-es, 18-as pavilonokban kapnak helyet a kiállítók.

Időpont: 
szerda, 2014. január 29. 14 - szombat, 2014. február 01. 17
Helyszín: 
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, "A", "B", "C", "D", "F", "G" és 16-os pavilonok

Kapcsolódó cikkek