60 éves a HARDI – ezeket az ajánlatokat nem érdemes kihagyni! | Agrárágazat

60 éves a HARDI – ezeket az ajánlatokat nem érdemes kihagyni!

A dán székhelyű permetezőgép specialista idén ünnepli hatvanadik évfordulóját, ennek apropóján nagyszabású kereskedelmi akcióba kezdett.  Nézzük meg mit találunk a lepel alatt!

A kedvezményes jubileumi ajánlatok minden Hardi permetezőgép típusnál megtalálhatóak, azonban van egy gép, amely kifejezetten az ünnepi alkalomra specifikált, egyedi magas felszereltséggel és visszautasíthatatlan áron szerepel a jubileumi csomagban.

 

HARDI NAVIGATOR 4000 – az egyértelmű választás

A csúcsminőségű jellemzők széles köre teszi egyértelműen remek választássá a NAVIGATOR 4000 literes változatát. A jubileumi felszereltségű gépek felszereltsége kifejezetten a rövidebb idő alatt elvégezhető nagy teljesítményű munkavégzéshez lett összeállítva. Alapfelszereltségként megtalálható az új Delta Force  szórókeret, a DynamicFluid4 folyadékszabályozó rendszer, a rugózott híd, intelligens nyomkövetőrendszer, gyorsfeltöltő rendszer, és a különböző precíziós csomagok az egyedi igényeknek megfelelően.

DELTA FORCE szórókeret – kompakt szállítási méretek, nagy munkaszélesség

A DELTA FORCE kereteket nagyméretű szórókeretnek terveztük. A jellemzők kiválasztását és a szórókeret szerkezetének kialakítását az a központi törekvés hatotta át, hogy jól működjön nagy menetsebességnél, és nagy teljesítményt garantáljon a 24-39 m-es munkaszélességen. Az eredmény egy sok egyszerű de erős megoldást integráló szórókeret lett, amely egyszerű felépítésével, alacsony karbantartási igényével és remek kialakításával egyaránt biztosítja a nagy teljesítményt és a megbízhatóságot.

A DELTA FORCE szórókeret mozgását egy nagyon korszerű, mégis egyszerű központi egység vezérli. Az öt ingabeállítás lehetővé teszi a keretműködésnek akár a permetezőgép mozgásához igazodó beállítását, akár a talajfelszín követését.

A HARDI DELTA FORCE Jubileumi felszereltségben a következő kivitelekben áll rendelkezésre:
2-es csukódású: 30/15 m, 28/14 m, 27/14 m, 24/14 m.

 

IntelliTrack vonórúdkormányzás

Az IntelliTrack egy csúcsminőségű vonórúd-kormányzási rendszer, amely egy tökéletesen megtervezett vázszerkezet és a korszerű elektronika előnyeit ötvözi. A vontatási rendszer könnyen csatlakoztatható, egyszerűen működtethető, és segítségével még nehéz terepviszonyok mellett is garantált a pontos nyomkövetés. Az IntelliTrack rendelkezik egy integrált biztonsági funkcióval, amely megakadályozza, hogy a kormány munkahengerek módosítsák a vonórúd helyzetét, ha a haladási sebesség túl nagy az adott nyomtávbeállításhoz.

 

 

DynamicFluid4

A DynamicFluid4 rendszer előre kalkulálja a megnövekedett fordulatszám következményeit, és azonnal elvégzi a szükséges szabályozást. A DynamicFluid4 proaktív működése a folyadékrendszerben lévő 4 érzékelőn alapul, amelyek a fordulatszámot, a szabályozószelepek helyzetét, a folyadékszállítást és a nyomást érzékelik. A teljesen egyedi, új szoftverrel és egy speciális kerámia szabályozószeleppel rendelkező DynamicFluid4 a kijuttatási mennyiség precíziós szabályzását teszi lehetővé, és a piacon jelenleg elérhető legjobb teljesítményt nyújtja.

A DynamicFluid4 érzékelők mindegyikének megvan a saját, egyéni feladata, de meghibásodás esetén helyettesítik is egymást, hogy a szabályozás folyamatos maradjon. A manuális szabályozás lehetősége is adott.

 

Szórókeret-szabályozási rendszerek

A HARDI AutoSlant, AutoHeight és AutoTerrain rendszerek automatikusan gondoskodnak a szórókeret helyzetének szabályozásáról. Ez jelentősen megkönnyíti a gépkezelő munkáját, ami hatékonyabb permetszer-kijuttatást eredményez.

A rendszert a következő tulajdonságok jellemzik:

·         Robusztus és pontos ultrahangos érzékelők.

·         Három üzemmód (talaj-, növényállomány-követés vagy hibrid mód) közötti választás lehetősége.

·         Proporcionális szelep a finom mozgások érdekében (AutoHeight, AutoTerrain).

·         Döntés-, billentés- és magasságszabályozás (AutoHeight, AutoTerrain).

·         Döntés- és magasságszabályozás (AutoSlant).

Az AutoTerrain rendszer a szórókeret mozgását és a keretre ható csavaró erőhatásokat is kontrolálja. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer proaktív módon az okokra hasson, és ne a tünetet kezelje.

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.01.22. 11:29

    Idén is széles választékkal várja Önt és kedves családját standjára 2018. január 24 - 27 között a SZEGÁNA Kft.

  • 2018.01.22. 08:48

    Kompakt szállítási méretek – nagy munkaszélesség! A Hardi 60 éves évfordulójára jubileumi kiadás készült a Navigator 4000 vontatott szántóföldi permetezőből, amely magasan felszerelt, ugyanakkor kedvező áron kínált gépe a dán gyártócégnek. A teljesítmény, sebesség és minőség terén kiemelkedő, optimális keretstabilitással bíró Delta Force szórókerettel szerelték fel.