Az AMC meghosszabbítja az OMÉK kiállítói jelentkezéseinek határidejét! | Agrárágazat

Az AMC meghosszabbítja az OMÉK kiállítói jelentkezéseinek határidejét!

Összességében két hónappal, 2017. július 31-ig hosszabbítja meg a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripar Kiállítás és Vásár (OMÉK) kiállítói jelentkezéseinek határidejét a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum (AMC).

Az AMC felé számos együttműködő partnere jelezte az idei OMÉK jelentkezési határidejének meghosszabbítása iránti igényét. A 2017-es OMÉK alapterülete a HUNGEXPO-n minden eddiginél nagyobb, hiszen a kiállítás történetében most először - az esemény ideje alatt - izgalmas programok, bemutatók, versenyek és egyéb, színes szabadtéri események színhelyévé válik a Kincsem Park teljes területe is. Az OMÉK megnövelt területéből fakadóan az AMC jól tud igazodni azokhoz az igényekhez, amelyeket kiállító partnerei jeleznek felé. A nagyobb alapterület megújuló helykiosztásával a kiállítás befogadóképessége zökkenőmentesen növelhető, nem csupán a kiállítói helyek, hanem emellett az OMÉK-ra érkező látogatói létszám tekintetében is.

Mindazoknak, akik termékeikkel, kínálatukkal az idei évben is (vagy most először) szeretnének bemutatkozni az OMÉK forgatagában, a meghosszabbított jelentkezési határidő eredményeként még lesz lehetőségük törekvéseik átgondolt mérlegelésére és területigényük pontos meghatározására. A határidő módosításnak köszönhetően a hazai gazdálkodók, agráripari cégek, szakmai partnerek mellett az AMC határainkon túli partnereinek is több ideje marad arra, hogy megfontolják, hogy az OMÉK ideje alatt hol és mekkora területen szeretnének kiállítói helyet foglalni.

A standok jelentős részét az AMC már értékesítette. A konferenciahelyszínek és programhelyszínek átcsoportosításának köszönhetően azonban az AMC valamennyi kategóriában kínál még helyeket az OMÉK területén

A HUNGEXPO G pavilonjában kistájak szerint, tematikus rendben kínálhatják portékájukat a kistermelők, a magyar és a határon túli kiállítók. Az pavilon bioszigetén és a biopiacon az ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszerek előállítói, valamint az ezeket tanúsító szervezetek, intézetek jelenhetnek meg.

A HUNGEXPO és Kincsem Park szabadtéri területein a vendéglátók, valamint a kézműves és díszkertész termékeket készítők árulhatják termékeiket, de a Kincsem Parkban lehetőség lesz a „food truck”, azaz büfékocsiból történő étel és ital árusításra is.

A vásárterület A és D pavilonjában a nagyobb szakkiállítók mutathatják meg termékeiket és szolgáltatásaikat saját építésű vagy bérelt standjaikon. Az OMÉK ezen kívül várja az állattartáshoz kapcsolódó technológiák, valamint a mezőgazdasági gépek gyártóit és forgalmazóit is.

 

További információk és a letölthető jelentkezési lapok a http://www.omek2017.hu/kiallitoknak/ linken találhatóak.

Kapcsolódó cikkek

  • 2017.10.20. 14:13

    Csodálkozunk, miért nem voltak elhízva nagyapáink? Miért nem szenvedtek vérnyomásos vagy más civilizációs betegségben, pedig reggel bevágtak egy jóízű fél pálinkát, ráadásul naphosszat falták a jóféle...

  • 2017.10.19. 15:11

    Fülsüketítő motorzaj, égig érő füstfelhő zavarta meg a luxemburgi Rambrouch és Roodt városok közötti térség csendjét augusztus utolsó vasárnapján. Itt rendezték meg az aratócséplőgépek kétévenként – idén 12. alkalommal – sorra kerülő gyorsasági...