Beton silótároló berendezések felújítása és testre szabott átalakítás: a Mulmix új határa

Az elmúlt években megépített sok silótárolónak és/vagy kikötőnél található gabonatároló berendezésnek szüksége van egy alaposan tanulmányozott felújításra ahhoz, hogy termelékeny legyen, és hogy növelni tudja rendeltetésszerű használatát nemzetközi környezetben.

Ezt a típusú beavatkozást hívják revampingnek, azaz testre szabott átalakításnak.

De mi is az a testre szabott átalakítás?

A testre szabott átalakítás egy átalakítási művelet azoknál az ipari berendezéseknél, amelyek nagyobb hatékonyságot igényelnek, és több célra is felhasználhatóak:

 1. magának a berendezés élettartamának a meghosszabbítása,
 2. a munkálatok költséghatékony megoldása amely a termelési költségek csökkentésével jár,
 3. minőségi szempontból javítani a végterméket ahhoz, hogy az elosztópiacon nemzetközi szinten verseny képes maradjon.

Az átalakítással lehetőség van lépésenkénti megvalósításra, a felmerülő igényeknek megfelelően egy igazi és saját újjáalakítással ahhoz, hogy megnöveljük a produktivitást, az energiatakarékosságot, egészségügyi biztonságot az Atex normatívák teljes körű figyelmbe vételével.

A Mulmix ezekben az években sokat invesztált úgy a műszaki, mint humánerőforrás-szinten. Olyan beruházások ezek, amelyek a gyár számára lehetővé tették a márkajelzés megerősítését, ajánlva ezzel magát szakmailag és tervszerűen ebben a piaci szektorban, specializálódva a betonsiló tárolók átalakításában.

Ahhoz, hogy sikeresen vezessünk le egy átalakítást, jó szakmai képesség szükséges a gépek terén, és elég rugalmasnak kell lenni, mivel nagyon gyakran alkalmazkodni kell az előzőleg épített szerkezetekhez.

Ebben a szektorban nagyon meghatározó az a képesség, amellyel a vevőnek ajánlani tudunk megfelelő észrevételeket, amelyek előre feltételezik új részek betervezését és annak összekötését a már meglévő berendezéssel.

A Mulmix ajánlja a saját szakmai csapatát és tapasztalatát minden olyan üzemnek, amely úgy dönt, hogy belevág saját gabonatárolója átalakításába.

Összefoglaljuk lent azokat a tevékenységeket, amelyet ügyfeleinknek kínálunk:

 • a kivitelezhetőség tanulmányozása,
 • a beruházás pénzügyi elemzése,
 • tervezés,
 • a project levezénylése, és támogatás az összes kapcsolód tevékenységhez,
 • gépek és silk legyártása,
 • a gépek össze- és beszerelése,
 • beüzemelés,
 • eladás utáni asszisztencia.

Ma, mint még soha, a Mulmix ideális partner lehet az agráripari szektorban az ilyen típusú projektekhez.

Maria Chiara Borella
marketing és kommunikációs igazgató