Bővül a budapesti Syngenta-központ | Agrárágazat

Bővül a budapesti Syngenta-központ

A világ 90 országában jelen lévő, 28.000 munkatársat foglalkoztató Syngenta tovább bővíti budapesti pénzügyi központját.

A magyarországi munkatársak a stratégiai fontosságú regionális tervezési és elemzési tevékenységeket fogják össze, az európai, afrikai és közép-keleti üzleti tevékenységet támogatják. Jelenleg 12 különböző országból összesen 74 magasan képzett szakember dolgozik ebben a központban, további 41 alkalmazott felvétele jelenleg is folyik, a jelenlegi tevékenység pedig hamarosan kiegészül pénzügyi riportok készítésével, könyvelés, folyamatszabályozással, adó és beszámoló készítéssel.

A bázeli székhelyű nagyvállalat 2015 júniusában nyitotta meg pénzügyi központját Budapesten, de hasonló szolgáltató központokat üzemeltet az uruguay-i Montevideóban és az indiai Punében. 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.02.23. 08:21

    A Huminisz Kft. évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a huminsavas növénykondicionálás területén. Cégünk a piac egyik meghatározó szereplőjeként fontos feladatának tekinti, hogy a termelőket szakmailag hiteles információval lássa el a Huminisz technológia hatásáról és hatékonyságáról. Termelőknél (nagyüzemi és kisüzemi), valamint kutatóintézetekben (kisparcellás) végzett kísérletekben évente az ország mintegy 50 helyszínén történik értékelés.

  • 2018.02.23. 08:53

    Kuba ránk vár!