fbpx

Fejlesztés Csornán – Axiál

Írta: Szerkesztőség - 2015 augusztus 13.

Az AXIÁL Kft. 18 telephellyel büszkélkedhet fennállásának közel 25. évére.

Eljutottunk oda, hogy nem elég kizárólag új telephelyeket építeni, hanem indokolt a már meglévők kibővítése, korszerűsítése, átalakítása is ahhoz, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.
Az idei évben a csornai AXIÁL telephely kerül sorra, melynek kibővítése augusztus közepén kezdődik, befejezése pedig ez év decemberében várható.
A létesítmény 1995-ben épült, 2012-ben pedig elnyerte az AGRARTECHNIK szerviz díját, ami az év legjobb magyar telephelyének jár. A csornai telephely előtt cégünk számos hasonló díjat vehetett át, így például a székesfehérvári, pécsi, szekszárdi, nyíregyházi, debreceni telephelyünk, valamint a bajai központunk kapta meg ezt a megtisztelő elismerést.
A legfontosabb bővítés a szervizt fogja érinteni, hiszen a 239 m2 jelenlegi területhez további 745 m2-et építünk, tehát a már elkészült szerviz területe 948 m2 lesz, ami közel 4-szeres kapacitásbővítést jelent. Ennek köszönhetően egy jóval nagyobb kapacitású, párhuzamos munkavégzést lehetővé tévő komplexumot kapunk, mely mindenképp kedvez a munkavégzésnek, így a partnereinknek is.
A kivitelezési listán van továbbá egy 155 m2-es konténertároló, valamint egy 214 m2-es mosó megépítése is.
Az új békéscsabai, füzesabonyi, kaposfői, a megújult pécsi, dombóvári és zalaegerszegi telephely megnyitása után a tavalyi évben két újabb telephely felépítése fejeződött be Szolnokon és Debrecenben, illetve egy teljes új, infrastruktúra térképünkön korábban nem szereplő AXIÁL pont is megnyílt 2014. április 1-jén Tatabányán. A fejlesztési program célja a korszerű és nagy teljesítményű mezőgazdasági- és építőipari gépek igényeit kiszolgálni képes alkatrész és szervizszolgáltatás biztosítása 75 km-es körzeten belül bárhol az országban.
Hisszük azt, hogy a jövő útja a fejlődés útja. Alapvető szellemiségünk az, hogy az egyetlen út előre van.
A fejlesztés alapvető célja, hogy még jobb, gyorsabb és kiterjesztettebb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek!