Gyakorlati gépbemutatók a Fliegl-nél

14 nemzet képviseltette magát Mühldorfban, Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártójának központjában. Többek között Norvégiából, Lengyelországból, Bulgáriából és Kínából érkeztek kereskedők, hogy a kétnapos gyakorlati gépbemutatókon ismerkedjenek a mezőgazdaság legmodernebb eszközeivel. A Fliegl Agrartechnik rendezvényére 130 nemzetközi kereskedelmi partner fogadta el a meghívást, hogy megismerkedjen a legújabb fejlesztésekkel.

  

A Fliegl a hígtrágya-portfóliójából mutatott be pótkocsikat és eszközöket, mint „Snake” vonszoltcsöves csőfüggönyös terítőegységet, illetve a „Maulwurf” csipkés tárcsásboronát egy 16.000 literes ALPHA Line tartálykocsira szerelve, továbbá egy Polyline pumpás tartálykocsit 15 méteres „Skake” csúszócsoroszlyás terítőegységgel gyakorlat közben. Ezen kívül a látogatók láthattak bálaszállító pótkocsit rakományrögzítő kerettel és anélkül is, illetve különböző trágyaszórókat munka közben. Első alkalommal került bemutatásra az ADS 160 letoló rendszerű trágyaszóró pótkocsi. További fénypont volt az új Fliegl Büffel rendfelszedő átrakókocsi bemutatása.

A gyakorlati gépbemutatók mellett a Szakmai Napok remek alkalmat nyújtottak a tapasztalatcserére és egyéb beszélgetésekre. „Minden országnak megvannak a saját igényei, emiatt számunka nagyon fontos, hogy a termékeinket mindegyik piacnak megfelelően optimalizáljuk. Mindez csak erős partnereken keresztül lehetséges, hiszen ők állnak közel termékeink használóihoz, ők adnak számunka érdemi visszajelzést, ami elősegíti a fejlesztéseinket” – mondta ifj. Josef Fliegl, a cég ügyvezetője.

Tartalom közti banner a cikk végére
no