Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzés indul a Szent István Egyetemen

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban.

A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére, olvasható a SZIE honlapján.

A képzés úgy épül fel, hogy a résztvevők a piac által elvárt, magas szintű technológiai, higiéniai, élelmiszerbiztonsági és műszaki felkészültséget, minőségbiztosítással, érzékszervi minősítéssel, termékfejlesztéssel összefüggő, valamint korszerű gazdasági, marketing és jogi ismereteket kapjanak.

Ezek mellett a hallgatók elmélyült betekintést szerezhetnek az adalékanyagok, csomagolóanyagok és a különleges, innovatív technológiák világába is.

A 2019. februárban induló képzésre 2019. január 21-ig lehet jelentkezni.

További részletek a gyumolcszoldseg.hu oldalon olvashatók.

Kérdés esetén további információ: konzerv@etk.szie.hu

Összeállította: Csomor Zsolt

Tartalom közti banner a cikk végére
no