Hatalmas magyar részvétel a ProWein-on | Agrárágazat

Hatalmas magyar részvétel a ProWein-on

61 ország 300 régiójából érkező borok és borászok, összesen 6.700 kiállító fogadja a látogatókat Düsseldorfban március 18 és 20. között. Köztük ott lesz több mint 30 magyar borász a Magyar Turisztikai Ügynökség által szervezett boros közösségi standon. Idén két magyar közösségi stand is lesz. Az Agrármarketing Centrum szervezésében a Spirit pavilonban mutatkoznak be a kiváló hazai pálinkák. A standon a Földművelésügyi Minisztériummal és a Pálinka Nemzeti Tanáccsal együttműködésben kóstoltatással egybekötött pop up előadások is lesznek.

A magyar kiállítók többsége a Tokaji borrégióból érkezik, de az összes hazai borrégió képviselteti magát a világ legnagyobb szakmai borvásárán. A standon a kóstoltatások, workshopok mellett élő zenével és egyedi magyar falatokkal szolgálnak a szervezők, egységes és komplex magyar élménycsomagot biztosítva a látogatóknak. A közösségi standokon kívül további 8-10 borászat lesz jelen egyéni standokon, melyek nagy része a magyar standdal szemben kapott helyet, így a 15. csarnokban egy nagy magyar blokk alakulhatott ki.

A ProWein Forum-on egymást követik a mesterkurzusok és a szervezett bemutatók. Idén először mind a magyar borok, mind pedig kiváló pálinkáink egy-egy órára főszerepet kapnak a Fórumban.

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.03.21. 09:57

    Kezdeti fejlődést a vetéssel egymenetben kijuttatott magas foszfortartalmú, ún. indító mikroelemekkel tuningolt, legalacsonyabb dózisú Radistart-P-max mikrogranulátummal, majd 2-3 leveles állapotban, gyomirtással egymenetben növényre kifújt, szintén kimagasló starterhatású Radistart FL+Bór lombtrágyával lehet hatékonyan megalapozni.

  • 2018.03.19. 10:00

    …de ez most nem egy újabb arachno tudományos-fantasztikus film címe, hanem egy előremutató biotermesztési tapasztalat. A magyar és USA-szakemberek szerint további bizonyítékot nyert az a gyakorlat, amely a növénytermesztésben előnyben részesíti a biológiai megoldásokat.