HORA Csoport – Partner a komplex beruházásban

A HORA Csoport 1991-ben kezdte meg tevékenységeit az építőipari szektorban, így múlt évben ünnepelhettük cégalapításunk 25. évfordulóját, mellyel nem sok hazai építőipari cég büszkélkedhet.

Profilunk elsősorban mezőgazdasági létesítmények, ipari komplexumok (gyártócsarnokok, üzemek) és a nagyobb kereskedelmi egységek kivitelezési szegmensére koncentrál, mely munkálatokat egészen a beruházói elképzelés megszületésétől a kulcsrakész átadásig, akár tervezéssel együtt, teljes körűen képesek vagyunk megvalósítani.

Vállalkozásunk mezőgazdasági projekt megvalósításai során már több, mint két évtizedes tapasztalatai révén a lekülönfélébb építmények és technológiák megvalósítását tudhatja magáénak. Megvalósított projektjeink skáláját szélesítik a mezőgazdasági termény- és állatfeldolgozó üzemeken túl az egyedi tervezésű raktárkomplexumok, szárítótelepek, silótárolók, fehérjefeldolgozó központok, tehenészeti telepek, fejőházak, hűtőbázisok, terménytárolók, továbbá egyedi sertés- és szarvasmarha-istállók komplett technológiai felszereltséggel.

E létesítmények mellett a mezőgazdasághoz kapcsolódó olyan kiszolgáló-épületek megépítése is közkedvelt Megrendelőink körében, mint a kültéri gépszínek, zárt géptároló és karbantartó-állomások, termékosztályozó egységek, valamint biogázüzemek.

A mezőgazdasági projektek során elsajátított szaktudásunk segítségével a lekülönfélébb szakágazati megoldásokat tudjuk javasolni, legyen szó akár állatjóléti feltételek biztosításához szükséges technikai részletekről vagy akár a növények rágcsáló-, illetve rovarvédelmi problémaköréről. Legfőbb célunk az állattartó telepek kivitelezése során egy olyan optimális mesterséges környezet létrehozása az állatok részére, mellyel egyben a létesítmény megvalósítása és üzemeltetése is költséghatékony maradhat.

Fontos, hogy egy-egy beruházási projekt finanszírozási háttere milyen elemekből áll össze, ezért amennyiben Partnereink segítséget kérnek tőlünk a pénzügyi háttér potenciális és optimális összetételének kidolgozására, szívesen osztjuk meg az általunk javasolt alternatívákat a pénzügyi fedezet biztosításának hatékony lehetőségiről. Amennyiben a beruházáshoz kapcsolódóan lehetőség adódik pályázati forrás bevonására is, segítő kezet nyújtunk a pályázati dokumentációk összeállításában és elkészítésében is.

Cégünk kiemelt prioritása, hogy biztosíthassuk Partnereink számára, hogy a beruházási projekt előkészítése és lebonyolítása alatt teljes erővel kizárólag saját üzletvitelükre koncentrálhassanak.

Cégcsoportunk jövőképe nyomán olyan rugalmas és piacorientált vállalatként szeretnénk jelen lenni a hazai gazdasági élet szereplői között, amely a folyamatos fejlesztést és a szaktudás állandó bővítését helyezi a középpontba, ezzel biztosítva Partnereink számára a legmagasabb minőségű és mindig pontos határidejű megvalósításainkat, melyeket költséghatékony megoldásainkkal garantálunk!