Hungexpo Zrt.: Jól teljesítettek az agrárkiállítások

Hungexpo Zrt.: Jól teljesítettek az agrárkiállításokBudapest, 2014. február 3., hétfő (MTI) - Az előzetes adatok szerint több mint negyvenezer látogató kereste fel a hétvégén zárult mezőgazdasági kiállításokat a Hungexpo Budapesti Várközpontban - tájékoztatta a Hungexpo Zrt. hétfőn az MTI-t.

 
A társaság közleménye szerint az AGROmashEXPO, az AgrárgépShow, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállításon összesen 270 kiállító 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be. 
 
Az AGROmashEXPO-AgrárgépShow-on a hazai gépforgalmazók állították ki kínálatukat. A bemutatót hét pavilonban, és mintegy háromezer négyzetméter szabad területen tartották.
 
Társkiállításként az idén is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei), valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítást rendezték meg. A mezőgazdasági gépkiállításon jelentős üzleti forgalom is zajlott, több száz millió forintos értékben keltek el erőgépek és különböző, más földművelési eszközök.
 
A régió legjelentősebb agrárkiállítása legközelebb egy év múlva nyitja meg kapuit. A Hungexpo Budapesti Vásárközpont következő programja február 13-16. között a FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítás lesz - tartalmazza a közlemény.
 
MTI 2014. február 3.