ISEKI kompakt traktorok az AgrárgépShow 2018 kiállításon | Agrárágazat

ISEKI kompakt traktorok az AgrárgépShow 2018 kiállításon

A prémium kategóriás japán ISEKI traktorok és fűnyírók teljes európai kínálatából ízelítőt kaphatnak azok, akik ellátogatnak a Városkert Kft. standjára.


Újdonság: az Agritechnica 2017 kiállításon mutatkozott be a 48 LE-s ISEKI TLE 4490

 

A Városkert Kft. a japán ISEKI gyártómű magyarországi hivatalos importőreként a 2018. január 24-27. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow szakkiállításon az ISEKI kompakt traktorok és professzionális fűnyírók teljes palettájából nyújt ízelítőt a nagyközönség részére. A Városkert Kft. standjára látogatók a legkisebb, 18 LE-s kompakt traktortól kezdve az új fejlesztésű 40-66 LE-s TG sorozatig számos modellt tekinthetnek meg. A kiállított gépek között olyan újdonság is szerepelni fog, mint. pl. a TLE 4490 modell, ami Európában először a novemberi Agritechnica kiállításon debütált.


Szintén világújdonság az ISEKI SF 224/235 professzionális fűnyírócsalád

 

Az elsősorban a mezőgazdasági felhasználáshoz kiállított típusok mellett a kommunális felhasználásra szánt modellek is megtalálhatók lesznek. A nagyteljesítményű fűnyírók közül a már Magyarországon is régóta nagy darabszámban értékesített típusok mellett szintén találhatunk világújdonságnak számító modellt a kiállított gépek között. A japán ISEKI gyártómű a 60 LE alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet európai és világviszonylatban.  Az ISEKI termékeket – ahogy a japán gyártóktól megszoktuk – a rendkívül magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az igen jó ár–érték-arány jellemzi. Az ISEKI mezőgazdasági vonala kiváló ár–érték-arányú, magas minőségű és megbízható kompakt traktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék-meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, de telephely-fenntartásra és egyéb kommunális feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmasak.

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.02.19. 10:53

    Magyarországon évről-évre nő az Express gyomirtási technológia vetésterülete napraforgóban. Ezzel együtt a P64LE25 hibridet is egyre több termelő választja. A Kleffmann piackutató vállalat adatai szerint 2017-ben 2016 után ismét a P64LE25 került a legnagyobb területen elvetésre és így továbbra hazánk legnépszerübb napraforgó hibridje.

  • 2018.02.19. 16:32

    Kverneland-ekék a magyar gazdaságok számára