Készüljön a tavaszi munkákra és valósítsa meg nyertes kertészeti géppályázatát a Lakkos Kft-vel!

Nem tudja beszerezni MTZ erőgépét? Sajnos ez már nem is fog változni. Lehet, hogy számtalan információval látják még önt el a különböző kereskedők, de adagolós motorral, common rail vagy adblue rendszer nélkül traktort talán már csak tőlünk vásárolhat az országban.

Hattat traktorjaink folyamatos, nagy készlettel állnak rendelkezésre, de egyre gyorsabb ütemben fogynak és hamarosan már mi is csak common rail rendszerű motorral tudunk a rendelkezésére állni 50-től 110 lóerős tartományban, teljesen mechanikus vagy minimális elektronikával rendelkező felszereltséggel kicsi, kompakt és univerzális kivitelben egyaránt.

Tekintse meg kínálatunkat még ma!

Nem választotta még ki permetezőjét? Akkor csak a Fede kertészeti permetezőben gondolkozzon!

Hihetetlenül alacsony üzemanyag fogyasztás mellett működtethető. Páratlan légszállítás keveredik a hatékony turbulenciával, így nem csak biztosítjuk a megfelelő permetezés minőségét, de garantáljuk a lombozat védelmét is egyaránt. Minden növény kultúrába, minden térálláshoz egyedi, megfelelő felszereltségű gépet tervezünk, hogy az ön igényeit maximálisan kiszolgáljuk.

De állunk rendelkezésére csonkázó, tőközművelő, mulcsozó, ásó, sortrágyázó, valamint különböző talajmunkagépeinkkel egyaránt.

Prémium minőséget kedvező áron!

A részletekért pedig hívja országos értékesítői hálózatunkat:

Id. Tácej ZoltánNyugat – Magyarország+36 30 829 23 40t.zoltan@trakik.hu
Tácej ZoltánKözép – Magyarország+36 30 889 93 47tacej.zoltan@trakik.hu
Sümegi MihályDél – Magyarország+36 30 829 27 97s.mihaly@trakik.hu
Kézér ZsoltKelet – Magyarország+36 30 645 82 93kezer.zsolt@trakik.hu

Lakkos Kft.
http://www.lakkos.hu
Albertirsa, Szentmártoni út