A Kongskilde egy új generációs simítóval felfrissítette a Vibro Master kombinátorait | Agrárágazat

A Kongskilde egy új generációs simítóval felfrissítette a Vibro Master kombinátorait

Kiadvány, amelyben megjelent: 

A Kongskilde egy új fejlesztésű, hidraulikus flexboard simítóval tovább finomította a Vibro Master 3000 magágykészítő kombinátorok 6,5 m-es, 7,5 m-es és 8,3 m-es változatait.

A Kongskilde egy új fejlesztésű, hidraulikus flexboard simítóval tovább finomította a Vibro Master 3000 magágykészítő kombinátorok 6,5 m-es, 7,5 m-es és 8,3 m-es változatait.

Ez az új opcionális egyengetőlemez – amelyet a gyár az eladott gépek részére is elérhetővé tett retrofit csomagban – állítható magasságú fogakkal lett felszerelve, melyek 50 mm-es távolságra helyezkednek el egymástól, ezzel segítve a talaj egyenletes szinten tartását és a nagyobb rögök szétzúzását apróbb részekre. A kereszttartóra szerelt rugós simítók pozíciói munkahengerek segítségével akár menet közben hidraulikusan állíthatóak.

A függesztett Vibro Master 3000 termékcsalád eltérő szélességű modelljei rendkívül sokféle teljesítményű erőgépekhez kaphatóak. A különböző talajtípusokhoz és -szerkezetekhez négy féle különböző kapatípus, valamint hat eltérő kialakítású hátsó – hengerek és borona kombinációjából álló – elmunkálóegység áll a végfelhasználók rendelkezésére.

Bővebb információkért és árajánlatért keresse az Ön Kongskilde kereskedőjét!

Gál Mobil Kft.
6235 Bócsa, III. kerület 1.
+36-30/921-1678 (Értékesítés)
+36-30/921-1675 (Alkatrész, szerviz)
www.galmobil.hu

Kapcsolódó cikkek

  • 2017.12.12. 15:20

    Az ablakait nem fogja a golyó, kibírja az aknarobbanást, megfelel a NATO-előírásoknak...

  • 2017.12.11. 11:32

    A dán székhelyű permetezőgép specialista idén ünnepli hatvanadik évfordulóját, ennek apropóján nagyszabású kereskedelmi akcióba kezdett. Nézzük meg mit találunk a lepel alatt! A kedvezményes jubileumi ajánlatok minden Hardi permetezőgép típusnál megtalálhatóak, azonban van egy gép, amely kifejezetten az ünnepi alkalomra specifikált, egyedi magas felszereltséggel és visszautasíthatatlan áron szerepel a jubileumi csomagban.