Lemken Juwel M ekecsalád: vevői igényekhez igazítva!

A Lemken vevői igények alapján átdolgozta a Juwel ekecsalád tagjait, és ma már Magyarországon is elérhetőek a Juwel mechanikus változatai. A Juwel M ekecsalád a korábbi Opal ekék továbbfejlesztésének eredménye. Megtartva az előd modell jó tulajdonságait, illetve kiegészítve a mai kor legmodernebb megoldásaival.

A Lemken kínálatában az ekék közt a középső szegmensben található, 3-7 fejes kivitelben elérhető. Csak függesztett kivitelű változatai léteznek. A munkaszélesség 30-50 cm között szabadon állítható. Típustól függően mechanikusan, vagy hidraulikusan tudjuk a fogásszélességet állítani. A váz az Opal ekéknél már bizonyított 120x120mm, illetve 140x140mm négyszög keresztmetszetű, 10mm falvastagsággal, mindezen felül hegesztésmentes. Mind réselt, mind teli kormánylemezes verziók széles választékban rendelhetőek. Az ekefejek lehetnek a már Magyarországon is jól ismert réselt csavaros rögzítésű Dural, vagy a ragasztott kapókkal illesztett Duramaxx ekefejek.

Új lett a mélységállító kerék is. Elérhető 340mm szélességig, és megoldott a hidraulikus mélységállítás is. A támkerék mozgásának csillapítását modern megoldással, munkahenger segítségével oldotta meg a Lemken.

4 ekefejtől a Lemken a vázbehúzó munkahengert alapfelszereltség részeként kínálja. Továbbá kérhető hidraulikus első ekefej fogásállítás is, amit a változatos talajokon gazdálkodók értékelni fognak. A dőlésszög változattól függően elektrohidraulikusan, vagy mechanikusan állítható. Az előhántók szög- és mélységállítása nem igényel semmilyen szerszámot, így gyorsan az adott körülményekhez adaptálható. Az ekefejek nyírócsavaros biztosításúak, de elérhetőek a hidraulikus opciók is.

Ezek alapján a Juwel M ekék tökéletes megoldást jelentenek mindenkinek, aki a szántás a legmagasabb fokon szeretnék végezni. Az ekék felszereltségét minden gazda a saját igényeinek megfelelően tudja összeállítani.

Lemken Juwel 7, 8 ekecsalád jellemzői:

  • Váz: 120x120mm, 140x140mm; 10mm falvastagság
  • Ekefejosztás: 90, 100, 120cm
  • Vázmagasság: 80 cm (opcióban 85cm)
  • Mélységállító-kerék: Lehet tám, és kombi kerék 340mm szélességig
  • Ekefejek: mind réselt, mind teli kormánylemezek Dural, Duramaxx kivitelben.

További információért keresse a Lemken Hungária Kft munkatársait:

Kelet-Magyarország: Szrnka Péter +36-30-852-5787

Nyugat-Magyarország: Póczik Balázs +36-30-748-5380