Magyar fejlesztésű és gyártású vadriasztó a modern kor technológiájával.

Avagy a sokat idézett klasszikus valóra válik, azaz „ágyúval lőhetünk verébre”!

Valahol most a szó szerinti és az átvitt jelentés között kell keresni az igazságot. Az NK5x sorozatú gázágyúk kifejezetten abból a célból készült, hogy a különféle vadakat, madarakat békésen riassza el a mezőgazdasági területről.

A gépezet teljesen automatizált, üzemeltetése nem igényel különösebb szakértelmet. A vásárlást követően nincs más teendője, mint rákötni a PB palackot, betenni az akkumulátort és már „lőhetünk” is. A gázágyú ezt követően jószerével semmilyen gondozást, időszakos karbantartást nem igényel.

A PB gáz és a levegő megfelelő arányú elegyet képez, a gép ezt az elegyet gyújtja be, így jön létre a „lövés”. Tulajdonképpen ellenőrzött körülmények közötti gázrobbanást hozunk létre!

Milyen területet védhetünk meg vele?

Tulajdonképpen bármilyen mezőgazdasági terület védelmére alkalmas. Átlagos védhető terület mérete 2-4 hektár között mozog. Ezt több tényező befolyásolja úgy, mint a domborzati viszonyok, az időjárás, de éppenséggel a talaj típusa is hatással lehet rá.

- kiválóan alkalmas gyümölcsösöket 

- halastavakat

- veteményeseket

- mezőgazdasági táblákat . 

Az alapfelszereltség

- 4 db programhely, ami a felhasználó igényei szerint beállítható

- beállíthatjuk a robbanások számát és a detonációk közötti szünetet

- szabályozható a detonáció hangereje (90-140 decibelig) is. 

Választható egyéb opciók

A teljesen magyar fejlesztésű és gyártású vadriasztót a modern kor technológiájával is felvértezhetjük, így nagyon komplett eszközt kapunk. 

Őrzött területen teljesen felesleges a lopás elleni védelem, de vannak esetek, amikor hasznos lehet. Ez tulajdonképpen egy GPS rendszer, ami, ha megváltozik a készülék helyzete, egyből küldi a GPS koordinátákat a telefonjára. 

Felborulás elleni védelem is kérhető a gépre, ebben az esetben egy dőlésszenzor kerül beépítésre, ami szintén a mobil telefonra küld információt, amennyiben a gázágyú felborulna.

Ha már ennyi minden elérhető, hogy telefonra jöjjön az értesítés, a „fordított út” is működik, azaz a telefon segítségével lehet „távlőni”, azaz távvezérelhető is a gázágyú.

Aki teherautóról (pick-up, egyéb platós gépjármű) szeretné a gázágyút működtetni, annak lehet hasznos a nyomógombos indítás, ami egy vezetékes távvezérlő, illetve a forgóállvány is érdekes lehet ebben az esetben. Ekkor a működési tartomány 360°-ra nő. 

Wild Control Kft.
Tel.: +36-30-250-0436
E-mail: info@wildcontrol.hu
H-2700 Cegléd, Kőrisfa utca 7.
*** http://www.wildcontrol.hu ***

Tartalom közti banner a cikk végére
yes