Még jelentkezhet az idén induló zöldség-gyümölcs feldolgozó szakmérnök képzésre

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú képzés indul 2019. februárban.

A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére. A képzés úgy épül fel, hogy a résztvevők a piac által elvárt, magas szintű technológiai, higiéniai, élelmiszer-biztonsági és műszaki felkészültséget, minőségbiztosítással, érzékszervi minősítéssel, termékfejlesztéssel összefüggő, valamint korszerű gazdasági, marketing és jogi ismereteket kapjanak.

Ezek mellett elmélyült betekintést szerezhetnek az adalékanyagok, csomagolóanyagok és a különleges, innovatív technológiák világába is. A 2019. februárban induló képzésre az érdeklődők 2019. január 21-ig jelentkezhetnek.

További részleteket a gyumolcszoldseg.hu oldalon olvashat. Kérdés esetén további információ: konzerv@etk.szie.hu

 

 

 

Tartalom közti banner a cikk végére
no