Opall-Agri-ekék Csehországból | Agrárágazat

Opall-Agri-ekék Csehországból

Kiadvány, amelyben megjelent: 

A csehországi mezőgazdasági gépgyártás továbbra is töretlenül fejlődik, amire az egyik legjobb példa az Opall-Agri gépgyár. A munkagépek gyártása a két évvel ezelőtt épült, modern szerszámgépekkel és kiszolgáló egységekkel felszerelt csarnokban készül. Az Opall-Agri géppalettáján megtalálhatók az ekék, magágykészítők, talajlazítók, rövidtárcsák, szántóföldi kultivátorok és szántáselmunkáló hengerek.

 

Az Opall-Agri évek óta jelen van hazánkban is, amit számos elégedett vevő bizonyít. Az értékesítés és a hazai megjelenés az idei évben újabb lendületet vett, mivel a QUIVOGNE Magyarország Kft. átvette az eddigi forgalmazótól a kereskedelmi képviseletet. Az új gyári képviselet még biztosabb hátteret, gyorsabb gépszállítást és erősebb hazai megjelenést garantál az ország teljes területén.

 

Az őszi szezon közeledtével az Opall-Agri legjobban ismert gépei, az ekék kerülnek előtérbe. A váltvaforgató ekék elérhetők 3-9 ekefejes kivitelben, függesztett és félig függesztett változatban.

A függesztett ekék Jupiter fantázianév alatt kerülnek a piacra. Az igen robusztus kivitelű gépek 120x120x10 vagy 140x140x10 mm-es gerendellyel készülnek. A megfelelően felszerelt, réselt kormánylemezzel és előhántóval ellátott Jupiter-ekék ismertek a könnyű vontathatóságukról és a kitűnő aláforgatási képességeikről. A verhetetlen ár-érték–arányú függesztett ekéket a 100-210 LE-s traktorokhoz ajánljuk.

A nagyobb gazdaságok megfelelő alapgépe lehet az Orion félig függesztett eke. Az Orion elérhető 5-9 ekefejes kivitelben. A segédvázas kialakítású váltvaforgató eke igen robusztus felépítésű, a főváz 180x180x10 mm-es zártszelvényből készül, így bátran ajánlható a legnagyobb gumikerekes traktorokhoz is. Az opciós lehetőségek tárháza a félig függesztett ekéknél is igen széles, így megtalálható rajta a réselt kormánylemez, az előhántók és beforgató lemezek csakúgy, mint például a barázdaszélesítő.

Az Opall-Agri ekék igény esetén felszerelhetők függesztett késes vagy vontatott hengeres szántáselmunkálóval is.

www.quivogne.hu

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.01.17. 10:53

    A borkészítés és szőlőfeldolgozás során keletkező melléktermékekkel a vonatkozó jogszabályok ereje okán a gazdáknak „kezdeniük kell valamit”. Ma már egyre többen ismerik fel, hogy az egyes melléktermékek – például a szőlőmag – jelentős üzleti potenciállal rendelkeznek.

  • 2018.01.17. 08:11

    A csepegtető öntözés legnagyobb problémája a vízkő miatti eltömődés, ezáltal az öntözés egyenetlenné válása vagy megszűnése az adott ponton. A csepegtetőelemek jellemzően bemeneti szűrőjüknél vagy a kimeneti nyílásnál tömődnek el.