fbpx

Ötletet ad

Írta: - 2013 december 09.

Az Axiál Kft. a 2014-es Agrárgépshow legnagyobb kiállítójaként nagy hangsúlyt fektet az általa képviselt gyártók új és korszerű fejlesztéseinek bemutatására.

Ismételten olyan jövőbe mutató konstrukciók kerülnek terítékre a 2014. január 29. és február 1. között, az AgrárgépShow keretein belül megjelenő AXIÁL Gépkavalkádban, melyek megváltoztathatják a felhasználójuk világát.

Az AXIÁL 5-let Show-ban a CLAAS, a Fendt, a Landini valamint a Manitou legújabb innovációi illetve a Topcon mezőgazdasági precíziós eszközei mutatkoznak be.

 

 

Az Axiál Kft. a 2014-es Agrárgépshow legnagyobb kiállítójaként nagy hangsúlyt fektet az általa képviselt gyártók új és korszerű fejlesztéseinek bemutatására.

 

 

A CLAAS a novemberi Agritechnica szakkiállításon mutatta be az új XERION-t, amely a világ legerősebb fokozatmentes váltóval szerelt erőgépe.

A XERION 4000-es egy új 6 hengeres, 10.6 literes, 435 LE max. teljesítményű Mercedes Benz motorral rendelkezik.

A most bemutatkozó Landini 7-es széria minden részében megváltozott.

A Tier 4i előírásokat teljesítő 6 hengeres F.P.T. motor, a ZF sebességváltó, a hidraulika rendszer, a fülke és nem utolsó sorban a dizájn a gyártó koncepcióját és egy új traktorgenerációt testesít meg.

A szériát a 215-ös családtag képviseli majd.

A Fendt 900 Vario sorozat 330 lóerős tagja mutatkozik be a kiállításon, mely számos olyan fejlesztéssel büszkélkedik, amelyet a német gyártó mondhat a magáénak.

A guminyomás szabályzásáért felelős Vario Grip, az új motortechnológia csak kis szelete annak, amit az 5-let Show nézői megismerhetnek a traktorokról.

Az új Manitou MLT 1040 137 PS mezőgazdasági teleszkópos rakodóval magasabb célok is elérhetővé válnak!

Szó szerint, hiszen 10 méteres emelési magassággal büszkélkedik a gép.

A Topcon csúcstechnológia széleskörű ISOBUS szabvány munkagépvezérlésével, gyári beszállítói minősítésekkel, a világon egyedülálló módon RTK-pontos kormányautomatikával rendelkezik.

Az alapfelszereltség részeként a GPS és GLONASS műholdjelek vételével egy olyan precíz eszköz, amellyel bátran indulhat munkába akár extrém domborzati viszonyok között is.