fbpx

Pályázati felkészítés, tanácsadás, pályázatok kezelése és pályázati projektmenedzsment általánosságban, ahogy mi csináljuk

Írta: - 2014 június 23.

Ősszel kezdődhet az uniós pályázatok kiírása

Cégünk tanúsított minőségirányítási rendszert működtet és vezetett be a pályázatok és projektek kezelésének végrehajtására, mely biztosítja a folyamatok felügyeletét és a vevők elégedettségének elérését és fenntartását.

Cégünk célja, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk partnerei részére a teljes pályázati folyamat alatt. Pályázat elkészítését megelőzően tanácsot nyújtunk a projektek pályázathoz való optimalizálásában, előminősítjük a projektet. A pályázat elnyerését követően segítjük a támogatói szerződések elkészítését, elkészítjük a változás bejelentéseket és támogatási szerződésmódosításokat. Összeállítjuk a projekt előre haladási jelentéseket és kifizetési kérelmeket, illetve az utómunkában a projektfenntartási jelentések elkészítésében is részt veszünk, a teljes folyamat alatt képviseljük a partnereinket a Közreműködő Szervezetek felé. Mindezeket a szolgáltatásokat a Zrt projekt szerződések keretében valósítja meg, tehát nincs havidíj, nincs szerződéskötési díj.

Magyarország az új uniós költségvetési időszakban a strukturális alapokból és a kohéziós alapból a hazai társfinanszírozással együtt 7480 milliárd forintot használhat majd fel a következő megoszlások szerint:

  • A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) forráskerete a legnagyobb, mintegy 2720 milliárd forint
  • A Terület- és Településfejlesztési Operatív program (TOP) mintegy 1160 milliárd forint
  • Az Integrált Közlekedésfejlesztés Operatív Program (KOP) kerete 1034 milliárd forint
  • A Környezeti és Energetikai Hatékonysági Operatív Programé (KEHOP) mintegy 1120 milliárd
  • Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programé (EFOP) 885 milliárd
  • A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Programé (KÖFOP) csaknem 300 milliárd forint
  • A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programé (VEKOP) pedig mintegy 270 milliárd forint