Pályázatra készen! Massey Ferguson 3600 ?as széria

Szőlészetek, gyümölcsösök és ültetvények elsőszámú traktora

 
A Massey Ferguson a hamarosan megjelenő kertészeti géptámogatáshoz, a keskeny nyomtávú traktort keresőknek az MF 3600-as szériát ajánlja. A sorozaton belüli 18 féle verzió garantálja, hogy minden érdeklődő megtalálja a saját gazdaságához legjobban illeszkedő gépet. 
 
Ugyan hagyományos értelemben kistraktorokról van szó, azonban számos, a nagy MF-ekben látott megoldást találunk rajtuk.  SISU motorok, kategóriavezető helykínálat a fülkében, hatékonyság és gondosan megtervezett funkcionalitás jellemzik a ?háromezerhatosokat?.
A gépcsaládon belül 3 felépítményt különböztetünk meg: A, VSF és GE modelleket. 
 
  • Az A jelű gépek a legerősebb és legszélesebb 3600-asok, így univerzálisan használhatók. 
  • A V jelű modellek szőlőbirtokok, gyümölcsösök erőgépei, amelyek már akár 1 m szélességtől elérhetők. Találunk gépet keskeny és széles sortávú művelésre egyaránt a családban. Az S-es gépek speciális alkalmazásokra ajánlottak. Az F verziók gyümölcsösökbe, ültetvényekbe valók.
  • Továbbá még találhatók GE jelzésű, alacsony felépítményű traktorok.  Hazánkban az S és F modellek a legkedveltebb MF 3600-asok
A traktorok meghajtásáról háromhengeres SISU motorok gondoskodnak 69 és 102 LE közötti teljesítménnyel. Az erőforrások három hengeresek és 3,3 l hengerűrtartalommal rendelkeznek. A hengerszám csökkentésnek számos előnye van a kistraktor szegmensben: kevesebb a forgó és kopó alkatrész, jelentősen csökkenő üzemanyag-fogyasztás. A motorok gyakorlatilag a már bizonyított 6,6 l-es, 6 hengeres SISU erőforrások ?félbevágva? (ezek a motorok üzemelnek az MF 7600-as szériában). Mivel az igénybevétel ebben a kategóriában nem olyan jelentős, ezért a fejlett anyagok és kipróbált technológia végett az erőforrások élettartama sem csökken négyhengeres társaikhoz képest. 
 
Sebességváltóból többféle áll rendelkezésre a gépekhez. Találhatunk 24x12-es hajtóművet elektro-hidraulikus kormányról vezérlehető irányváltóval. Rendelkezésre áll 24x24-es váltó SpeedShift funkcióval, amely lehetővé teszi a fokozatok gombnyomásra történő váltását, valamint mechanikus üzemeltetésű 24x24 és 12x12-es hajtóművek is elérhetők. 
 
Élenjáró funkcionalitás ? fordulékonyság, állandó teljesítmény, kényelmes váltások
A széles szelekció végett mindig az ideális váltóművet választhatjuk attól függően, hogy milyen sebességű és teljesítményigényű műveletekhez használjuk a traktort.
Beszállva a fülkébe a helykínálat meglepően bőséges.  A kezelőszervek kézreesnek, a kormány megfelelő távolságra van, a váltókart és irányváltót kényelmesen el lehet érni.  Ami a legmeggyőzőbb azonban a tér, ami körülveszi a kezelőt. A láb, a test és 
a fej is kiválóan elfér, a kilátás a nagy üvegfelületek révén elsőrendű. Még a nagyobb termetű kezelők is kényelmesen elférnek a traktorokban.  A felhasznált anyagok minőségiek és időtállóak. 
 
A Massey Ferguson keskeny nyomtávú traktorai elérhetők az egyedülálló 4 részletes 
 
finanszírozással is, kamatmentes hitel mellett! A pályázatánál gondoljon a Massey 
 
Fergusonra is, érdeklődjön helyi márkakereskedőjénél vagy 
 
központi számunkon: 0630-530-5565