AZ ÚJ HARDI SZÓRÓKERET – NAGY SEBESSÉGŰ PERMETEZÉSRE TERVEZVE

Borítókép

Több éves fejlesztési folyamat eredménye a DELTA FORCE névvel ellátott új generációs szórókeret család, amely elérhető a HARDI Navigator, Commander és ALPHA evo permetezőgépeken.

A DELTA FORCE egyedi kialakításával olyan nagyméretű kereteket kínál a Dán gyártó, amelyek nagy haladási sebesség mellett is képesek stabilan fenntartani a szórókeret optimális működését.

Mivel nyújtanak többet az új generációs DELTA FORCE szórókeretek?

-           Nagy sebességű permetezésre tervezve

Új keret kialakítás kifejezetten a nagy munkasebességű nagy munkaszélességű növényvédelemre.

-           Ultrakönnyű kivitel

Kimagasló minőségű Domex svéd acél alapanyagokat használva az optimális tömeg és szilárdság megválasztásával egy olyan szórókeret jött létre, amely teljesítménye mellett kis karbantartási igény és könnyű beállíthatóság jellemez.

-           Munkaszélességek

A DELTA FORCE család  24 -36 m között kínál kereteket, amelyek 2 vagy 3 részben csukva is elérhetőek, ráadásul a keretek félig csukott állapotban, kisebb munkaszélességgel is használhatóak.

-          Kényelmesen a közúton

Az egyedi szórókeret kialakítás köszönhetően az összecsukott keret szántóföldi munkaszélességektől függetlenül mindig megtartja a 255 cm maximális vonulási szélességet.

-           A DynamicCenter keretfüggesztés

Egy rendkívül fejlett, mégis egyszerű felépítésű központi függesztés csillapítja a keret mozgásait. Az ingás felfüggesztés minimálisra csökkenti a szórókeret mozgását, míg az alacsony tömegközéppont tökéletes egyensúlyt biztosít. A DynamicCenter öt különböző keret csillapítási beállítással teszi lehetővé a központi függesztőtag jellemzőinek módosítását, a kezelő tehát könnyen megtalálhatja a terepnek és vezetési stílusának leginkább megfelelő beállítást, így az eszköz egyenetlen sík és dombos - lejtős terepen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt.

-           Nagy sebesség a nagy munkaszélességű kereteknél is

A DELTA FORCE új egyedi lengéscsillapító rendszerénél a lengőmozgás (előre- és hátrafelé irányuló mozgás) csillapítását a hidraulikus csillapítás-vezérléssel ellátott, egyedi kialakítású központi függesztőtag biztosítja. Ezáltal a nagy sebességváltozásokra azonnal reagáló stabil rendszer őrködik a szórókeret munkája fölött akár 36 méteres munkaszélességig.

-           AutoTerrain aktív ultrahangos keretszabályozás

 Az új szabályozási rendszer alapfelszereltségben a keretre erősítve három ultrahangos érzékelőt, a keret központi részén pedig több szögérzékelőt (giroszkópot) tartalmaz, amely oldalankénti független, precíz keretszabályozást biztosít.

-           Választható 25cm vagy 50cm permetezési magasság

A DELTA FORCE szórókeret rendszere a technológiai igényeknek megfelelően választható 25cm illetve 50cm kezelési magassággal. Amely, technológiától függően ugyanazon a kereten könnyen változtatható.

-           T22 a forradalmian új folyadékrendszer

Az új műanyag sínrendszerben futó, T22 elnevezésű folyadékrendszer a kapacitásnövekedés miatt megnövelt csővezési átmérőjére utal, míg a Triplet és Pentalet nevek az ügyfél által választható, három, illetve öt fejes, csöpögésgátlós fúvókatartókat takarják.

További információ:

www.dorker.hu
www.agroazis.hu