fbpx

Újra együtt az agrárszakma

Írta: Szerkesztőség - 2019 január 23.

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye 2019-ben január 23-26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

Termékverseny díjazottjai – hazai és nemzetközi innovációk

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:

  • AXIÁL Kft. – CLAAS TUCANO 450 kombájn

A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

újra együtt az agrárszakma

A díjazottakkal együtt a magyar piacon dolgozó, nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow-n. A Claas, John Deere, Massey Ferguson, Valtra, Lamborghini, Fendt, Case, Krone, stb. mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Bővebb információ és kedvezményes online jegyvásárlás a www.agromashexpo.hu oldalon.