Utazzon féláron az OMÉK-ra! – 50%-os kedvezmény nyújt a MÁV, ha vonattal érkezik | Agrárágazat

Utazzon féláron az OMÉK-ra! – 50%-os kedvezmény nyújt a MÁV, ha vonattal érkezik

Kedvezményes, 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2017. szeptember 20-24. között megrendezendő 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) utazók részére. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum és a MÁV-START Zrt. megállapodásának értelmében a félárú jegyek a Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kőbánya-Kispest, Kőbánya Felső, Zugló és Kelenföld állomásokra vehetőek igénybe. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegzik.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is 50%-os vasúti kedvezménnyel utazhatnak az OMÉK-ra a látogatók. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Aki első osztályú jeggyel utazna, annak a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetnie. Az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző nap, azaz 2017. szeptember 19-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, 2017. szeptember 25-én 24:00 óráig be kell fejezni.

A kedvezményes jegyek a visszaútra csak akkor érvényesek, ha azokat a rendezvény ideje alatt lepecsételtetik a HUNGEXPO 1-es, illetve 2-es bejáratához közeli, 25-ös pavilon melletti Mobilpénztárban. A jegyeket a kiállítás minden napján, 10 és 18 óra között lehet lebélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén a kedvezményes árú jegyre pótdíj fizetési kötelezettség vonatkozik majd.

A rendezvény ideje alatt a HUNGEXPO-hoz közeli Kőbánya Felső vasútállomáson is több vonatot ideiglenesen megállít a MÁV, ezek listáját egyéb hasznos információkkal együtt a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-vonattal-78-orszagos-mezogazdasagi-es-elelmiszeripari-kiallitas-es linkről tölthetik le.

Az OMÉK-kal kapcsolatos további érdekességeket, híreket és programokat a  www.omek2017.hu oldalon találnak. 

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2017.11.24. 12:42

    A céltudatos emberek tudják: minden álom megvalósítható, ha megfelelő körültekintéssel fogunk hozzá. Egy-egy beruházás sikere vagy kudarca sokszor már a tervezőasztalon eldől. A Béker-Váz Kft. éppen...

  • 2017.11.24. 11:59

    A gyümölcsfák leveleiben aknázó molyok kártételének jelentőségét sokan lebecsülik. A kártétel nagysága első ránézésre talán nem tűnik olyan nagynak, de mint minden...