YARA - Tisztelt Termelők, Kedves Partnereink! | Agrárágazat

YARA - Tisztelt Termelők, Kedves Partnereink!

Ezúton szeretnénk meghívni Önöket az AGROmashEXPO kiállításra, ahol a G pavilon 501AA standján szeretettel várjuk!

A már jól ismert és bevált termékeink mellett szeretnénk bemutatni az idei év újdonságait! A tavaszi foszfor kijuttatás új eszközeként ismerje meg a YaraMilaTM Actyva NPK műtrágyát. Magas nitrogén és magas foszfortartalmával az őszi alaptrágyázás és a tavaszi fejtrágyázás új alternatívája lehet. Foszfortartalmának 20-25%-a polifoszfát, ami nem kötődik le a talajban, mobilis, így lényegesen magasabb foszforkoncentrációt biztosít a talajoldatban.
Látogasson el standunkra és ismerje meg a YaraMilaTM Actyva további előnyeit!

Elsősorban kertészeti termelőknek ajánljuk a YaraLivaTM Tropicote granulált kálcium-nitrát 100%-ban oldható termékünket. Nitrogén tartalmának túlnyomó része nitrát nitrogén, amely azonnali, gyors és veszteségmentes nitrogén felvételt tesz lehetővé.

A standunkon nemcsak új és régi termékekkel várjuk a látogatókat, de igen komoly nyereményekért cserébe naponta kétszer játékra is invitálunk mindenkit! 50.000, 100.000 és 150.000 Ft értékben YaraVitaTM terméket nyerhetnek a szerencsés érdeklődők!

Kedvezményes belépőért kattintson ide, és regisztráljon! 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.01.23. 10:52

    Bár tavaly világszinten 2 millió tonnával, 45 millió tonnára csökkent a betakarított napraforgó mennyisége, továbbra is élénk a kereslet a 2013 óta folyamatosan emelkedő vetésterületű növény iránt.

  • 2018.01.23. 10:31

    Minden idők második legnagyobb termésátlagát érte el a magyar agrárium a napraforgó-termesztés terén: hektáronként átlagosan 2,84 tonnát arattunk 2017-ben. Ez ugyan elmarad a 2016-os eddigi abszolút csúcstól – de...