Zoomoljunk az atkaproblémára! | Agrárágazat

Zoomoljunk az atkaproblémára!

Egyedi hatóanyagot tartalmazó atkaölő permetezőszer szőlőben és gyümölcsösben, kukoricavetőmag-előállításban, szójavetőmag-termesztésben, továbbá hajtatott paradicsom, tojásgyümölcs és szamócakultúrákban, valamint hajtatott és szabadföldi dísznövényekben, hosszan tartó hatással.

A Zoom 11 SC egyedi hatóanyagot tartalmazó, atkaölő permetezőszer, hosszan tartó hatással. Kontakt és mély hatású, növekedésszabályozó készítmény. A kifejlett egyedek kivételével az atkák minden fejlődési alakja ellen hatékony. Hatására a nőstény atkák terméketlen tojásokat raknak.

A Zoom 11 SC egyedi hatóanyagának hatásmódja is egyedi, amivel a növekedésszabályozó atkaölő szerek önálló alcsoportját alkotja. A készítménynek csak a kártevő atkákra van hatása, a hasznos élő szervezeteket kíméli. Forgalmi kategóriája: III.

A Zoom 11 SC használatának előnyeit és a vele kapcsolatos termelői véleményeket tartalmazó kiadvány letölthető a képre kattintva.

Reméljük, hogy kiadványunk az Ön hasznos segítőtársa lesz mindennapi munkája során, így egy kicsit mi is hozzájárulhatunk szakmai sikereihez.

A tavaszi teendők elvégzéséhez jó egészséget, továbbá sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2017.10.19. 15:32

    Az idei évben a Magyar Szója Egyesület szervezésében országosan 6 helyszínen (Újmohács, Bóly, Hédervár, Prügy, Kiszombor, Bak) rendezték meg a szója fajtabemutatókat, melyeken összesen közel 700...

  • 2017.10.18. 09:03

    A kukoricamoly elleni, a rajzás időpontjára időzített biológiai védekezés megbízható eszköze a petefürkészdarázs. Kijuttatása polisztirol kapszulákban történik, amelyek ezernél több bebábozódott fürkészdarazsat tartalmaznak. Ezek majd egy 30-40m átmérőjű körön belül megkeresik a lerakott...