fbpx

Kramp Shop

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.

Cégünk segít kialakítani vagy újratervezni az eladótér megjelenését, hogy a legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló helyből. Ajánlatunkban szerepel a kezdeti elképzelések kialakításában történő támogatás, megjelenés és termék összetétel kialakítása, folyamatos értékesítési támogatás, beleértve a marketing anyagokat is.

Kramp Shop

A Kramp Shop koncepció hónapról hónapra egyre népszerűbb Európa szerte. Partnereink kellemesen meglepődnek, hogy milyen hatékonyan készítünk elő mindent és az élet mennyivel egyszerűbb egy jól előkészített és kialakított eladótérrel.

A kialakítás és működtetés összes lépésénél segítünk, legyen az akár az eladótéri modulok, polcrendszer kiválasztása, megjelenésének kialakítása, vagy az átadást követő támogatás.

A kialakított shop működését folyamatosan áttekintjük vevőinkkel, ha szükséges új megoldásokra teszünk javaslatot, amellyel biztosítani tudjuk az eladótér folyamatos fejlesztését és az értékesítés maximalizálását.

A célunk, hogy egy jó megjelenésű és elrendezésű shopot alakítsunk ki, magas minőségű, márkás termékekkel feltöltve, az ügyfeleink igényeit maximálisan szem előtt tartva.

Kramp Shop

Richard Srnec, Shop felelős- Kelet Európa: ”Használja ki a Kramp Shop-koncepciójának előnyeit, minőségi termékek, magas színvonalú szolgáltatás az Ön vásárlóinak. A Shop kialakítása speciálisan az Ön vásárlóinak igényét hivatott kiszolgálni, ebben minden lépésnél folyamatosan támogatjuk. Adjon lehetőséget nekünk, hogy elkészítsük ajánlatunkat az Ön Shopjának kialakítására.”

Kramp Hungary Kft.

[email protected]