Építőipar

Egy székesfehérvári családi ház kivitelezése kapcsán mutatjuk be SMARTwall S C2 termékünket.
A közelmúltban készült el a képeken látható födém hőszigetelése néhány ezer m2 felületen egy miskolci társasház teremgarázsában.
Szeptemberi hírlevelünkben a nyáregyházi Napsugár óvoda, az „öko-ovifalu” felújításában játszott szerepünket...
A tűzihorganyzást követően az acélszerkezet teljes....
Miért is fontos ez?
A szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyar Luby-kastély műemlék kastélymúzeuma...
Knauf Insulation: önfinanszírozó is lehet a családi házak hőszigetelése
Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.
A Knauf Insulation többféle megoldást kínál a fűtetlen terek mennyezetének (alulról hűlő födémek) szigetelésére.
Ma már kisebb és közepes magánvállalkozások beruházási tervei esetén sem számít luxusnak, és a mezőgazdaságban is egyre elterjedtebb a modern és tartós acélszerkezetű csarnok használata. Legyen szó baromfitartó és -nevelő létesítményről, sertéstenyészetről vagy tehenészetről, az egyes üzemek jellegzetességeit figyelembe vevő szerkezetek állnak rendelkezésre, amelyet hozzáértő mérnökök szabnak a megrendelői igényre.
A HeraklithAgro rendszer elemei: · HeraklithAgro fagyapot lapok (2000x600x25mm). · KnaufInsulation ásványgyapot hőszigetelés (pl. MPN Plus 037, Mineral Plus 039).
Közép-Európában bővül és terjeszkedik tovább a svéd építőipari vállalat
A mezőgazdaságban nagyon nagy értékekkel dolgozunk terményben, állatállományban, gépekben. Ezeket az értékeket a telephelyi épületekben helyezzük el, és sok különböző jellegű veszélynek vannak kitéve. Ilyen például, amikor idegenek illetéktelen behatolással eltulajdonítanak terményt, állatot, üzemanyagot vagy más értéket. Megesik, hogy a saját dolgozók sem mindig erkölcsösek, egyes idénymunkások még annyira sem, s az is megeshet, hogy szervezetten követnek el lopásokat. A károk közé sorolandók az időjárás és más előre nem látható esemény által okozott veszteségek.
magtárak, terménytárolók, szóródóanyag-tárolás, mezőgazdasági sík gabonatárolók, állattartási épületek, lovardák, sportpályák lefedése, burgonyatárolók, raktárak, géptárolók.
Az ÁBER DELUX folyamatos terményszárító már nyolcadik éve az egyik legnépszerűbb szárító a kis- és közepes gazdaságok körében.
A HORA Csoport 1991-ben kezdte meg tevékenységeit az építőipari szektorban
A profilgyártás és a légtechnika terén a világ vezető cégcsoportjai közé tartozó Lindab Sulyok Andrást nevezte ki magyarországi leányvállalata élére.
Szentes és Orosháza között!
A Metál-Sheet Kft. akciót indít szeptemberben a 40mm profilmagasságú, tetőlemeznek gyártott trapézlemezére.