fbpx

HARDI COMMANDER – minőség és teljesítmény

Írta: - 2016 március 11.

A HARDI TWIN FORCE légrásegítéses technológia maximális kapacitást, időjárástól való függetlenséget és prémium kategóriájú kijuttatási technológiát kínál.

Két, nagy teljesítményű ventilátor juttatja el a levegőt egy légzsákban, szimmetrikusan a jobb és a bal kerethosszon. Ez erőteljes légáramot és egyenletes eloszlást biztosít a teljes munkaszélességen. A kijuttatott levegő mennyisége és a levegőfüggöny szögének együttes változtatása a HARDI TWIN különleges és fontos jellemzője. Ez lehetővé teszi a még pontosabb célzott kezelést az időjárási viszonyoktól és a kezelt növényi kultúra állapotától függően.

Az irányított levegőáram nemcsak a nagyobb kezelési sebességből adódó menetszél okozta elsodródást szünteti meg, de a fúvókák munkájába is „besegít”. A fúvókák csúcsától számított 30 cm távolságban már egy a levegőáram által szétporlasztott, finomabb cseppméretű kezelési minőséget kapunk. Ennek eredményeként, nagy sebességet tartva nő a lefedettség, illetve ezzel együtt a permetezés hatékonysága is.

A HARDI TWIN-nel a szükséges vízmennyiség akár a felére csökkenthető, így a vízszállítás és a töltési idő is jóval kevesebb. Mivel az elsodródás veszélye alacsony, a haladási sebesség 50%-kal megnövelhető. Az egy nap alatt lepermetezett terület pedig még szeles napokon is jelentős, a TWIN FORCE emellett kiváló keresztlefedettséget nyújt.

A TWIN FORCE rendszer előnyei:

  • Gyorsabb haladási sebesség – nagyobb teljesítmény;
  • Megfelelő helyre juttatott növényvédő szer;
  • Gazdaságos dózis – kevesebb vízmennyiség;
  • A permetezés optimális időzíthetősége;
  • A permetszer-felhasználás akár 30%-os csökkentése;
  • A szél elsodró hatásának csökkentése.

Nézze meg weboldalunkon működés közben!

http://www.hardi-international.com