fbpx

Kettős vadvédelem egy helyről

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 16.

Így tartsa távol a betolakodókat úgy, hogy közben a vadriasztók ellopásától sem kell félnie!

Lassan előbújnak az őszi vetésű növények, és máris rájönnek, mennyi veszély leselkedik rájuk. Szerencsére a gazda azért van, hogy megvédje őket. Mi, a Vadalarmnál pedig azért vagyunk, hogy segítsünk a gazdáknak, ha nem is az összes veszélyt, de legalább a vadkárt megelőzni.

Naprakész gazdák már találkozhattak az általunk gyártott megoldással, de még mindig sokkal kevesebben alkalmazzák ezt, mint pl. a jóval közismertebb villanypásztort. A mi vadkármegelőző megoldásunk ugyanis az ultrahangos vadriasztás. Gondoljon csak bele, mennyire egyszerű egy olyan eszközzel dolgozni, amit csak ki kell rakni a földterület megfelelő pontjára, és akár teljesen megszünteti a vadkárt. Ráadásul működése teljesen automatikus és gondozásmentes. (Ha Önnek teljesen új ez a módszer, mindenképp látogasson el a vadalarm.hu weboldalra!)

Eleinte tényleg mi is azt hittük, hogy a gazdákazért nem próbálják ki tömegével, mert nem szeretik az újdonságokat. Aztán egyszer csak kaptunk egy szomorú e-mailt. Egy ügyfelünk jelezte, hogy ellopták a vadriasztóját. Sok gondolkodás után rájöttünk, hogy ez a gazdák legfőbb félelme, és nem az újdonságok kipróbálása. Ezért hát megalkottuk a Vadalarm Lopásbiztosítást! Nálunk ugyanis egyedülálló módon lehetőség van lopás elleni biztosítást kötni a termékre. Így, ha az Ön eszközét ellopják, újat küldünk helyette. Nem kell többé nevetségessé tennie magát azzal, hogy madárijesztőnek álcázza vadriasztóját!

Több, mint 5000 ügyfelünk imádja. Már csak egy a kérdés: Ön mit szól hozzá?

Bővebb információ és tanácsadás interneten:
vadalarm.hu | és telefonon: +3630 780 7685