fbpx

Specialmix Kft. – Gödöllő

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 09.

„Házastársam, üzlettársam, vadásztársam”

Ha van sikerrecept egy családi vállalkozáshoz, akkor a szakmai és üzleti tehetség mellett a házastársak szövetsége bizonyára kell hozzá. Kisgergely László és felesége, Kisgergelyné Király Andrea Gödöllőn együtt mutatták be növényiszaporítóanyag-termesztő, dísznövények kis- és nagykereskedelmével foglalkozó cégüket – és persze annak idillikusan szép, kis szabadidőparkkal is rendelkező telepét. „Andi a házastársam, üzlet- és vadásztársam is egyben”, mondja László, amikor körbevezeti a látogatókat a birtokon, amely egykor földkeverék-gyártással indult, és amit az elmúlt 26 évben innovatív és fenntartható elveken nyugvó, üzletileg és partnerileg is rokonszenves modell alapján építettek fel. A 9,5 hektáron 2,5 ha a konténertelep, 5 ha szabadföldi területen földlabdás örökzöldeket termesztenek, míg az örökzöldek és cserjék szaporítása fűtött növényházban történik. Ma már a kéregfeldolgozás, a földkeverékgyártás és -csomagolás is korszerű – részben saját terv alapján felépített! –gépekkel folyik.

A Kisgergely-család sikere arra is igazolás, hogy gyenge talajon is lehet korszerű, jövedelmező és nagy termelékenységű munkát végezni, és az ágazat szakmailag elismert bázisává válni.

Kattintson ide a galéria megtekintéséhez!

Legyen Ön is részese ennek a nagyszabású, komoly, mégis örömteli versengésnek azzal, hogy olvas, dönt és szavaz!

Munkára fel tehát, kedves Olvasónk! Kövesse figyelemmel ezt a nemes versengést a Magyarország Legszebb Birtoka honlapján

magyarorszaglegszebbbirtoka.hu
facebook.com/magyarorszaglegszebbbirtoka
facebook.com/agraragazat

és augusztus 1-31-e között szavazzon Ön is a kategóriajelöltekre!