Hírek

A megfelelő foszforellátás rendkívül fontos a növények számára.
Fő célkitűzése a térség gasztronómiai és kulturális örökségeinek megőrzése és terjesztése
Komplex Huminisz technológiára alapozott készítményekkel növelhetjük a szőlő természetes ellenállóképességét, a biotikus és az abiotikus stressz hatásokkal szemben.
A korábbi évek szeszélyes időjárásból kiindulva nehéz megjósolni, hogy milyen tavasz vár ránk.
Határozott, de mindenképpen igaz kijelentés a címbeli, amennyiben ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, sportlétesítmények, élelmiszeripari és hűtőházi építkezéséről van szó.
Indul a rEGGelem ismeretterjesztő általános iskolai program
Az ember nem hisz a saját szemének, de az eredmények magukért beszélnek
Újság-előfizetéssel minőségi Lely-gépet nyert az állattartó.
Csehország egyre fontosabb kereskedelmi partnere Magyarország, amit jelez az is, hogy évről-évre mind több hazai vállalat jelenik meg a brnói vásárokon.
18-20 °C hőmérsékleten adja ki legjobban a pálinka a gyümölcs kellemes ízét.
A belföldi sertéshúsfogyasztás kompenzálhatja az afrikai sertéspestis okozta kiesést.
Magyarország legmagasabb fája 51 méter, 65 centiméter, több mint 140 éves, és köszöni, jól van.
Az országos rendszer tavaly több tízmilliárd forintnyi kárt előzött meg.
Élménybeszámoló a II. Élelmiszer- és Takarmányipari Szimpóziumról.
A Pronar pótkocsik Magyarországon az utóbbi években a legelterjedtebb pótkocsikká váltak.
Az agrárium ma már folyamatosan modernizálódó, ígéretes és izgalmas életpálya-lehetőség
Hazánk alacsony hibaaránnyal hajtotta végre a 2015-ben bevezetett zöldítési szabályokat.
Az osztrák tulajdonú, 1994-ben alapított Kwizda idén ünnepli 25. évfordulóját, ez alkalomból Légrádi Zsolt ügyvezetővel, Dr. Czinege Erik marketing és beszerzési vezetővel és Barna Sándor kereskedelmi igazgatóval beszélgettem.