Kalmár Nárcisz

Kalmár Nárcisz
A korábbi évek tapasztalataira reagálva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara már április közepén elindítja az üzemeltetésében lévő jégkármérséklő-rendszert
A klímaváltozás a legnagyobb hatással a mezőgazdaságra van, hiszen a termelés egyik legnagyobb kihívása, az egyre fokozódó időjárási szélsőségekkel szembeni kitettség
"Vállalatunk változások során ment keresztül az elmúlt évben, s e változások célja, hogy még hatékonyabbak legyünk a munkában"
Már a lakosság is vásárolhat a varingshop.hu weboldalon
Új homlokrakodókkal készült az FF-Agro az idei AGROmashEXPO-ra
Mozgalmas év jöhet a kkv-hitelezésben
A találkozón fontosnak tartották, hogy a különböző szervezetek megismerjék egymás feladatait, működését és az európai kertészet tagállami szintű ágazati problémáit.
A Phylazonit elnyerte a MagyarBrands Díjat Innovatív márka kategóriában
A hazai agrárszakma csúcsrendezvénye 2019-ben sem marad el!
A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ az agráréletformára nevelést és a mezőgazdasági szakmák népszerűsítését tűzte ki célul.
A BASF a szerves üzleti növekedésre koncentrál. A gyorsabb növekedés érdekében a BASF még erőteljesebb hangsúlyt fektet ügyfeleire, és személyre szabott ajánlatokat fog kialakítani számukra.
Az iharosberényi Inkey-kastély parkjában járt első itthoni bevetésén a STIHL világújdonságnak számító, elektronikus befecskendezésű motorfűrésze, a STIHL MS 500i
Szakmai konferenciát szervezett az EXIM 2018. december 5-én Bábolnán, ahol elhangzott, hogy idén – az egymást követő ötödik évben – haladja meg az EXIM folyósított hiteleinek összege a 300 milliárd forintot.
Az országos jégkármérséklő-rendszer üzemelésének első évében 70 százalékkal kisebb területre jelentettek jégkárt a gazdálkodók
Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 2018. december 4-én tartotta éves üzleti partnertalálkozóját
Az emberek szeretik azt állítani magukról, hogy tudatosan vásárolnak és odafigyelnek arra, mi kerül a kosarukba
Nagy mennyiségű, takarmányozásra szánt kacsatetemet találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei egy Bács-Kiskun megyei gazdaságban.
Értékállóság, precizitás és megbízhatóság a fókuszban.
A KWS napraforgó-nemesítési programja hosszú utat tett meg a 2011-es „újrakezdés” óta