HABI Kft.

E-mail
rendeles@habi.hu
Telefonszám
+36 77 426 335
+36 30 964 6443

A HABI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cégként 1992-ben alakult és kezdte meg működését.

Az induló kereskedelmi vállalkozás az első időszakban csak MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészeinek importjával és magyarországi nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozott.

Már a kezdeti időkben és jelenleg is saját tehergépjárművekkel szállítják ki a forgalmazott alkatrészeket a viszonteladó kereskedők számára.

Az eredeti orosz alkatrészek az induláskor és napjainkban is közvetlenül a gyártó cégektől, közvetítők kizárásával kerülnek beszerzésre, így mindig a legkedvezőbb árakat tudják biztosítani partnereik számára is.

Az elmúlt évek alatt a HABI Kft. sikeres üzletpolitikájának köszönhetően mindig dinamikusan fejlődött, így lehetővé vált, hogy tevékenységét is tovább bővíthesse. Az MTZ és T-25-ös traktorok alkatrészein kívül később mezőgazdasági munkagépek alkatrészeivel, valamint MTZ gumiköpenyek és csapágyak értékesítésével és kiskereskedelmi forgalmazásával is kiegészültek.

1994-től a HABI Kft. felismerve a kínálkozó piaci lehetőségeket folyamatosan nyitotta meg kiskereskedelmi szaküzleteit, jelenleg összesen tizenkilenc telephellyel rendelkezik az ország számos településén, így Berettyóújfalun, Békéscsabán, Budapesten, Dunaföldváron, Hajdúböszörményben, Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten, Kiskunhalas, Mátészalkán, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Orosházán, Pécsen, Szarvason, Szekszárdon, Székesfehérváron, Szolnokon, Tamásiban és Veszprémben.