Szerkesztőség

Szerkesztőség
2018-ban kimagasló volt a repcevetési kedv. Óriási felületen került a földbe a legismertebb káposztafélénk, azonban a kedvezőtlen időjárási feltételek miatt a kelés sok helyen rosszul ment végbe vagy el is maradt.
Az elmúlt években egyre hangsúlyosabbá vált a szántóföldi növények termesztése során a lombtrágyázás
Az őszi káposztarepce területe idénre csökkent a tavaly őszi rossz kelés miatt és ez egy jó értékesítési ár reményével kecsegteti azokat a termelőket, ahol megmaradt a repce.
A kukorica esetében is kiemelten fontos, hogy a gazdaságilag legjövedelmezőbb termésátlagokat tudják a termelők realizálni.
A Multiva egyedülálló kombinátorkínálatában egyaránt megtalálhatók a könnyű tavaszi magágykészítők, valamint az egész évben bevethető mindenesek. Az Optima, a TopLine és az új Avaran gépcsaládok minden tagja kiváló magágykészítő.
A 2019-ben 100 éves RAGT neve egyet jelent a szaktudással és az innovációval
Ismét indul az évindító akciónk, amely keretein belül akár 25%-os engedménnyel rendelhet magágykészítőt, sorközművelőt, tárcsát, talajlazítót vagy akár ekét.
Az OLIMAC DRAGO kukorica és napraforgó betakarítására is alkalmas adapterek világviszonylatban vezető szerepet játszanak e termények veszteségmentes begyűjtésében
Gyommentesség, növényvédelem a napraforgó termesztésben
A változó klimatikus viszonyok mellett mind gyakrabban merül fel a vízhiány kérdése
A vontatott kivitelű munkagépeket 4, 5 és 6 méter munkaszélességben kínáljuk, amelyek a hidraulikusan csukható szárnyaknak köszönhetően a közúti közlekedésben 3 méter szélességben szállíthatók.
Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!
Szabadszálláson csillagos ötösre vizsgázott a márka!
A Kubota Corporation bővíti jelenlétét a mezőgazdasági gépiparban
Izgalmas éveknek nézünk elébe búza- és kukoricafronton is
Jobb, de legalább a korábbiakhoz hasonló terméseredményeket szeretne mindenki elérni költség- és energiahatékonyan.
Manapság sok gyártó-forgalmazó a precíziós mezőgazdaság hívószavával próbálja Önöket, termelőket magához csábítani. Mindenki csodákat ígér, ha az általuk kínált eszközöket vásárolja meg valaki.
Az utóbbi években egyre nehezebb ilyen nagy értékű precíziós gépek kezelésére képzett munkatársakat találni.
Az őszi káposztarepce sok helyen rosszul kelt ki tavaly ősszel, így sok gazda a repce kitárcsázása mellett döntött